Алуминиева и PVC дограма от Стройинвест София

1
Добави коментар
Colibri13
Colibri13

Алуминиева и PVC дограма от Стройинвест София

 
PCV профили REHAU с гаранция за немско качество и прецизност!

Стройинвест ООД има търговска марка за производство и изработка на алуминиева дограма и PVC дограма от Министерството на регионалното развитие и благоустройство. С това се разрешава използването на алуминиеви и PVC профили в строителството, производство на фирмата. От 2002 г. е внедрена система за управление на качеството и притежаваме ценния сертификат за качество IS0 9001:2008.

Имаме двадесет и пет години опит в изработката на ПВЦ дограма и дейностите на фирмата ни включват – гражданско и промишлено строителство, строително предприемачество, изграждане на разнообразни съоръжения, канализации и водопроводи, различни видове ремонтни дейности, конструкции от метал, производство на алуминиева дограма и PVC дограма, зимни градини, окачени фасади, изработване и произвеждане на стъклопакети, обработка на стъкло.

Ние сме една от малкото български фирми, която първа започва работа с водещата немска компания, производител на PVC профили – REHAU. Благодарение на екипът ни от експерти и професионалисти, спазващи задължителните технически задания и изисквания, зададени от REHAU, Стройинвест премина успешно поредната проверка за качество на монтажа и производството на дограми и прозорци. В следствие на това фирмата получи официален сертификат за оторизиран партньор на REHAU за България!

Стройинвест е собственик на фабрика за производство на дограми в гр.София със застроена площ над 3 800 кв.м., с цехове за производство на PVC дограма, алуминиева дограма и метални конструкции, оборудвани със съвременни машини на немските фирми ELUMATEC, HOLLINGER, URBAN, RAPID, ROTOX. Капацитетът на фабриката на ден е производство и монтаж на 140 кв.метра дограма при едносменен режим на работа.

В началото на 2007 г. на площ от 2300 кв.м. фирмата откри цех за стъклопакети и обработка на стъкла в с.Петково, общ.Елин Пелин, където произвежда стъклопакети за собствени нужди и за други фирми производители на алуминиеви и пвц профили.

 

Оборудването и възможностите включват:

1.Автоматична линия BYSTRONIC за рязане на jumbo стъкла, включително специални стъкла с меко покритие. Линията включва и маса за рязане на ламинирано стъкло.

2.Автоматична линия за стъклопакети LISEC.

3.Обработка на стъкло, кантиране, фасетирине, пробиване на отвори.

4.Маса за произвеждане на ламинирано стъкло.

За да задоволи нуждите на своите клиенти и в източната част на страната, през 2005 г. Стройнвест отвори и фабрика за производство на дограми в град Нови Пазар,  разположена на площ от 6 декара. Капацитетът на фабриката на ден е производство и монтаж на 70 кв.м. дограма при едносменен режим на работа.

Стройинвест разполага със собствени специално оборудвани камиони за транспорт на прозорци, врати, стъклопакети и големи витрини. Във фирмата работят висококвалифицирани строителни, машинни инженери, икономисти, опитни специалисти обучени в Академията на REHAU в Австрия. Оразмеряването и оптимилното разкрояване на профилите и стъклото се извършва със софтуери на REHAU  и LISEC, което понижава себестойността и съкращава процеса на производство.

Благодарение на техническите възможности, опита, непрекъснатото осъвършенстване и обучение на служителите Стройинвест се е доказала, като надежден и коректен партньор и утвърден доставчик за своите клиенти.