Shock News: Ванко 1 пребил сина на Веселин Данов

15
Добави коментар

Ванко 1 пребил сина на Данов и после изтърпял свирепо отмъщение. Това припомнят паметливи летописци на родния ъндърграунд, които разказват стара история, свързана с излежалия присъда за сутеньорска дейност Иван Главчев и висаджийския бос Георги Илиев, пише в. „Уикенд“.

През лятото ма 2000 г. синът на варненския общинар Веселин Данов – Христо се засича с Ванко 1 в заведението „Хепи“ на магистрала ‘Тракия’. Тийнейджърът е с няколко свои приятели и решава да покаже пренебрежителното си отношение към рап звездата, който по това време пее заедно с варненеца Мишо Шамара. Данов-младши се изплюва демонстративно в чинията на Ванко.

Рапърът сводник реагира като ужилен и пребива ВИП отрочето пред очите на десетки клиенти. Синът на Веселин Данов обаче се оплаква на варненския подземен бос Христо Асенов – Бацата. който е един от най-верните хора на Жоро Илиев. Ден по-късно Бацата, придружаван от още няколко човека, нанася зверски побой на Ванко 1.

Иван Главчев обаче не се отървава само с това. По-късно в Пловдив Жоро Илиев го привиква и настоява хотелът да му бъде прехвърлен. Хората на Главния в града на тепетата дори се настаняват в комплекса на Ванко 1, а в цял Пловдив се разнася мълвата, че мутрите са принудили рапъра да прехвърли имота си.

В крайна сметка Жоро Илиев амнистира Ванко 1 и рап звездата се отървава само с глоба. Според различни сведения Иван Главчев плаща между 20 и 50 000 долара „глоба“.

„Жоро се дразнеше на Ванко 1 и заради бизнеса с проститутки, който рапърът въртеше, без да се отчита на никого от ВИС-2. Заради това Главния поиска да конфискува хотела, боят над сина на Веселин Данов беше само претекст“, спомнят си пловдивчани.

piperlivo.com