Как да си играете с гърдите ѝ

13
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Може да твърдите, че предпочитате женските дупета пред гърдите, но до момента не сме срещали мъж, който рано или късно да не е направил поклон пред женския балкон. Проблемът обаче е, че след гледането идва пипането и, колкото и да ви харесва да мачкате прелестите на мацката в леглото с вас, толкова и не подозирате как точно да я възбудите като докосвате бюста ѝ.

Откъде да започнете, за да постигнате гореспоменатия желан ефект? Първо – кажете ѝ, че гърдите ѝ изглеждат невероятно, страхотно, прекрасно. Всеки е несигурен относно тялото си, жените най-вече, и тези несигурности изпъкват още повече, когато сме голи. Затова намалете риска за провал като направите комплимент за прелестите ѝ.

Не махайте сутиена ѝ незабавно – класическа аматьорска грешка. Ключът към великия секс е да я подразните дотолкова, че тя да ви моли да направите следващата крачка към него. Започнете да я целувате по врата и насочете целувките си надолу към шията и постепенно към горната част на гърдите ѝ. Използвайте езика си бавно по ръба на сутиена ѝ.

Когато последният в крайна сметка бъде премахнат, обърнете сериозно внимание на това как тя реагира на вашите действия. Докосвайте гърдите ѝ, галете ги и ги целувайте. Хапете ги, но с изключително внимание, дори по-скоро драскайте по кожата ѝ със зъби, но, отново, нежно. Използвайте езика си, за да си играете със зърната ѝ, но не се концентрирайте върху тях за твърде дълго време, защото това може да е дразнещо и дори болезнено.

За финал, не забравяйте, че няма две еднакви жени, както и няма чифт еднакви гърди. Подхождайте към всеки бюст с изключително внимание към детайлите.