Къща за продажба в с.Беброво Елена – 69000 EUR – ID 5084017

1
Добави коментар
yantrahomes
yantrahomes

Имотът е разположен в малкото живописно село Беброво, което се намира в сърцето на Еленския Балкан. Селото отстои само на 13 км. от град Елена. Беброво е райско кътче, което предлага уникална природа, чист планински въздух и абсолютно спокойствие.

 

Имотът се състои от 3 самостоятелни къщи, построени в традиционен балкански стил. Главната къща е разположена на 2 етажа и предлага 100 квм. жилищна площ. Първият етаж представлява голяма всекидневна, вътрешно стълбище води към втория етаж, където са разположени коридор, кухня с трапезария, 3 спални и баня. Къщата е реновирана, но много от оригиналните черти са запазени като дървени тавани и подове, както и дървени елементи в стаите.

 

Отстрани на къщата са разположени 2 къщи за гости. По-малката е на един етаж с площ от 60 квм., които са разпределени между голяма всекидневна с кухненски кът, спалня, баня и закрита, панорамна тераса.  Другата къща е разположена на 2 етажа с обща жилищна площ от 80 квм. На първия етаж има всекидневна с кухненски кът, спалня и баня. Вътрешни стълби водят към втория етаж, където има 2 спални с бани и 2 килера.

 

Имота предлага отличен панорамен изглед към Стара Планина. Красивата градина е с размер 800 квм, отлично поддържана и декорирана, има басейн с места за отдих, където да се наслаждавате на красотите на това райско местенце. Има и лятна кухня с камина и възможност за барбекю. Не пропускайте възможността да закупите този имот, защото той има голям потенциал и може да ви предложи много.

 

Районът разполага с великолепна девствена природа. Хълмовете наоколо са обрасли с гъсти гори и предлагат много и разнообразен дивеч. През селото минава Бебровската река, която е с много чиста планинска вода и е подходяща за любители на риболова. Реката и близкият язовир предлагат отлични условия за пълноценна почивка и релакс.

 

Мястото е подходящо както за вила за почивка, която може да отдавате под наем, така и за постоянно живеене, тъй като се намира в непосредствена близост до град Елена. Девствената природа  и прохладата на Еленския Балкан ще ви накарат да забравите забързания ритъм на големия град и да си починете пълноценно. Освен това имотът в момента функционира като къща за гости, така че вие може да продължите този успешен бизнес.