Разбиха нелегална мрежа, в която са замесени и майки

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Разбиха нелегална мрежа, в която са замесени и майки

Около 800 лева на ден могат да се изкарат

Обяви с провокативни и съблазнителни текстове в нета примамват мъжката част на потребителите. Зажаднелите за ласки господа могат да избират между масажи, онлайн интимности и други неприлични услуги. Разбира се, всичко е с гарантирана дискретност. Може да се избира от класически масаж и такъв с освобождаване, който струва 80 лева, до всякакви услуги. Предлага се и бърза процедура – половин час струва 60 лева.
Дамите, предлагащи „луксозния“ арсенал от услуги, не са неопитни тийнейджърки, а зрели и при това доста нагласени жени над 35 години, предават от БЛИЦ. Снимките към обявите също са доста предизвикателни – „мамчета“ и „лелки“ по оскъдно облекло и в съблазнителни пози. Част от фотосите са и доста закачливи, например такива със заешки ушички.
Осъществяването на контакт е много лесно – желаещите се обаждат на посочения номер и получават упътвания за адрес в София, на който да отидат. И схемата е функционира по този начин до края на март т. г., когато антимафиоти нахлуват наред в няколко апартамента и задържат труженичките. Арестувани са общо 27 жени, но само 6 от тях остават в ареста. Нежните работнички предлагат подробни показания и съдействие срещу освобождаването си. Те молят имената им да не бъдат посочвани, тъй като не желаят техни близки и познати да разберат за заниманията им.
Две от дамите на 33 и 35 години са посочени като тарторки на мрежата от изкушаващи услуги. Те двете се представят като Фотографката и Габриела.
Някои от разобличените са споделили, че от години се издържат по този начин. Сред нежните работнички няма жени от ромски произход и голяма част от тях са майки и осигуряват прехраната на децата си и на възрастните си родители именно така.
Те се решили на неприличната длъжност, тъй като работели за по 300 лева заплата, а тя не стигала.
Задържаните разкриха пред полицаите, че бардаци имало на улиците “”Петър Берон”, “Методи Кусевич”, “Лерин”, “Екзарх Йосиф”, “Борел”, “Бяла”, “Зайчар”, “Страцин”, “Смърч”, “Хайдушка гора” и др., като в апартамент имало три или повече работнички и една отговорничка, която е довереница на Габриела. Тарторките само определяли тарифите, като заработеното след това се дели наполовина.
Подбора на съблазнителните мамчета ставал по интернет или понякога случайно. Така една от дамите поискала от Габриела пари на заем, след което била запозната със схемата и въвлечена в нея.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: