Топ 4 съвети за грим на кафяви очи

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Най-хубавото на кафявите очи е, че те изглеждат естествено дълбоки заради цвета.

На тях отговаря тъмен и драматичен грим, въпреки че земните нюанси също изклеждат добре. Кафявата багра се получава от три основни цвята – синьо, червено и жълто. Поради това, повечето цветове лесно могат да се съчетаят с такива очи.

Цвят металик сенки за очи

Тъй като цветът на очите ви е дълбок, металните цветове ще направят чудеса. Нюансите на злато, сребро, бронз, кафяво, розово ще подчертаят естествената красота на очите ви. Тези сенки са едно добро решение за вечерни събирания и партита. Можете да направите контраст от цвят металик и бяло или бежово, за да подчертаете още повече очите си.

Неутралните цветове сенки за очи

Това са цветове, подходящи за работа или просто за обяд. Бежово, праскова и бледо кафяво са перфектни, когато искате да създадете един фин и елегантен външен вид. Можете да използвате контрастиращ цвят молив за контурите, като тъмно кафяво или черно, ако искате да получите по-интензивен грим.

Дълбоките цветове сенки за очи

Тези цветове вървят добре с кафявите ви очи и ги открояват в тълпата. Нюансите на лилаво, махагон, тъмно синьо и бордо са точно като черешката на тортата за дълбоките ви кафяви очи. Те подчертават естествения им цвят и ще изглеждат перфектно. Сливайки се тези цветове придават очарователна визия. Ако използвате нюанси на черно и сиво, ще направите чудеса с очите си, защото ще изглеждат драматично и ще добавят още дълбочина.

Моливи за контури

Те играят съществена роля за кафявите ви очи, тъй като могат да подобрят грима. Предлагаме ви да ползвате тъмните нюанси на кафяво, черно и тъмно сиво. Докато употребявате свежи и ярки цветове, можете да се откажете от моливи в синьо и розово.

Ако следвате нашите съвети по правилния начин, заедно с прилагането на спирала, ще направите очите ви да се открояват, независимо дали сте в офиса или на друго място. Всичко, което трябва да направите, е да изберете свой комплект за грим и да започнете сами да правите това, за което ви посъветвахме.