Искаш да правиш любов? Прави го безопасно!

18
Добави коментар
dingo_was
dingo_was

Искаш да правиш любов? Прави го безопасно!

сеп 28, 2013
Интимно

1

Едва ли има човек, без значение мъж или жена,  който да не иска да изпита онази изригваща страст, която може да се изпита единствено и само при изненадващ секс. Всеки е чувал за нея, но малко са хората,  изпитали това невероятно чувство. При него не е важно колко време продължава самия акт, може да е 2 минути, може да е и 10, но спомена за подобни инцидентни ситуации остават за цял живот. Но колкото и да е желан, този вид сексуален контакт е крайно опасни! Какво трябва да знаете за опасния секс?

Опасен секс

Опасен секс е всеки един полов контакт, при който е осъществено проникване без кондом. Такива контакти обикновено се осъществяват под въздействието на алкохол или абсолютно спонтанно. Този тип секс е крайно опасен и абсолютно нежелателен!

Колкото и да е трудно в подобни моменти да запазите контрол над мисълта си и над тялото, важно е да се преборите с чисто физическото желание за секс и да не позволявате да се стига до проникване без презерватив. Важно е да знаете, че в „онзи“ момент, Вие отговаряте не само за себе си, но и за човека отсреща. Един такъв секс, може да причини на Вас и на отсрещната страна, крайно нежелани ефекти. Затова винаги, ама винаги бъдете с „ума си“ и никога не забравяйте, че когато се събудите на сутринта, ще се сблъскате с реалността и ако сте направили глупостта да го направите без кондом, най-вероятно ще Ви разяждат следните въпроси…. Без отговор:

Дали не съм бременна?

Дали не съм … заразена с „нещо“?

Ами, ако аз съм му лепнала нещо?

За да избегнете тези въпроси, решението е лесно, евтино и полезно и то се нарича кондом.

Авторски размисли: Всъщност, всеки човек го е страх да не му лепнат „нещо“. А ти госпожице/госпожо, сигурна ли си, че ти няма да му дадеш нежелан „подарък“?  Ако си правила и преди опасен секс, съвсем спокойно може ТИ да си опасния човек в ситуацията. Това, че ти не усещаш нищо, не означава, че не носиш в себе си нещо, което можеш да „предадеш нататък“.

Безопасен секс

Това е сексът, които трябва да правите винаги. При безопасния секс, няма да имате притесненията от по-горе, при Вас ще е останало единствено и само приятното чувство от това, което сте изпитали през нощта. Замислете се, та един кондом струва 0,20ст. Заслужва ли си да рискувате вашето и неговото бъдеще, заради едни 20 стотинки?!?! Отговора Ви вероятно би бил, не! Това е правилния отговор!

Не се подавайте на приказките на приятелки и на такива с голям „опит“ и практика,  такива, които Ви съветват и Ви обясняват колко незабравим бил секса без презерватив. Всеки е достатъчно голям да носи сам отговорност  за своите действия и постъпки. Не се поддавайте на подобни провокации, никога!

И накрая ще си позволим да Ви дадем няколко съвета свързани със секса или по-точно, за безопасния секс.

Старайте се винаги след като сте правили секс, да отидете по малка нужда и след това да се измивате. По този начин ще се предпазите от нежелани инфекции на пикочните пътища!
Важно е да знаете, че и без да има еякулация вътре във Вас, пак можете да забременеете. Това се дължи на секрецията, която изтича от мъжкия полов член при възбуда. В тази секреция могат да се съдържат и сперматозоиди. Но, освен сперматозоиди,  може да се намират и инфекциозни организми, които биха причинили на Вас някаква инфекция, затова винаги ползвайте кондом.
Кондомите! Ползвайте ги, те не са измислени за красота, те са създадени да ни предпазват от нежелана бременност и болести предавани по полов път.

Едва ли с тази статия сме Ви казали нещо,  което Вие не сте знаели, но когато нещо се повтаря  то обикновено се превръща в правило. Точно това е и идеята с написването на тази статия, да превърнете в правило безопасния секс. Важно е да знаете, че „след“ това, ако се е случило „нещо“ нямате никакъв шанс да го поправите.

Съвет от хубавица: Не си пропилявайте бъдещето, не позволявайте на един миг, който ще трае…. едва ли повече от 5 минути, да унищожи цялото Ви бъдеще. Затова, винаги и безусловно, ползвайте кондоми. Ако партньорът  Ви, не желае да ползва кондом , а Вие много го харесвате и желаете интимна близост с него, то има и други варианти на задоволяване на сексуалния нагон.  Никога не си позволявайте секс без презерватив, никога и с никой случаен. Няма никакво значение дали го познаваш от 100 години или 5 минути, в този случай времето не означава нищо!

VN:F [1.9.22_1171]

Ако статията Ви е харесала, оценете я:

Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Искаш да правиш любов? Прави го безопасно!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

здраве, Интимно, кондом, правене на любов

tweet

Най-важните правила за отслабването

Красиви булчински рокли за красиви булки

Свързани статии

3 Важни стъпки към…

мар 06, 2014 0

Да изтупаме прахта от…

сеп 16, 2013 0

Как промените в…

апр 02, 2013 0

Още от тази категория

Как по-лесно жената…

фев 15, 2014
0

Няколко начина да му…

сеп 21, 2013
0