Петя Буюклиева и Кичка Бодурова се скараха

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Най-новото реалити в ефира стартира тази седмица с три грандиозни концерта с участието на златните български гласове, модерните хитови изпълнители и неизвестни талантливи претенденти за слава, които ще се борят в продължение на три месеца за любовта на публиката и голямата награда от 100 000 лв.

Още на първата седмица престой в „Музикална академия“ между Кичка Бодурова и Петя Буюклиева в възникна спор. Кичка се опита да даде приятелски съвет на Петя как да стигне до сърцата на публиката – с песен, в която има повече емоция и по-малко октави. Петя отказа да я чуе. Различията помежду им се изостриха, когато стана ясно, че Петя Буюклиева не може и не иска да си мие косата сама, защото е с екстеншъни и защото така правят звездите. Прическата на Петя е нейна запазена марка от години. Това дори е едно от условията в договора й за участие в шоуто.

С впечатляващите и не толкова изпълнения на звездите, професионалната и откровена оценка на журито и зрителския вот вече се родиха и първите конфликти в творческия клас на академията. Легендите на нашата сцена очевидно се чувстват сериозно застрашени от модерните хитови изпълнители и техните протежета. Стигна се дотам, че Кичка Бодурова нарече Рут Колева „bitch“ (кучка).

Татуираният Любен пък обвини Етиен Леви, който за кратко му е преподавал, че разбиранията му са остарели и не го е научил на нищо.

Буюклиева пък не си спести коментарите по адрес на Сантра, за която директно заяви, че е пяла фалшиво: „Това са новите звезди на България, половината не могат да пеят на живо“, възкликна атрактивната прима.

Как ще се развият конфликтите в академията и кой ще надделее в сблъсъка между поколенията – гледайте тази вечер в първия реалити епизод на предаването от 19.30 ч. по ТВ7.