Бойко Борисов назначи Юлиан Вучков в TV7

15
Добави коментар
bnewsbg
bnewsbg

неделя, 29 сеп 2013 г. 12:02 ч.

Куп безпочвени обвинения и обиди към почти всички политици отправи професорът на преклонна възраст Юлиан Вукчов пред Нова телевизия в компанията на Люба Кулезич. По навик, двамата не пропуснаха възможността на наклеветят бившия си шеф Николай Бареков. В отговор, бившият изпълнителен директор на TV7 и NEWS7 заяви, че Вучков е назначен на работа след ходатайство на експремиера Бойко Борисов. Докато е работил в медията, професорът с явни личностни разстройства е изпълнявал нарежданията на лидера на ГЕРБ.

По повод лъжливите твърдения, изречени от проф. Юлиан Вучков в предаването „На светло“ с Люба Кулезич, искам да разкажа следната случка.

Проф. Вучков бе назначен от мен в TV7 веднага след изгонването му от Канал 3 след личната молба, или по-скоро ходатайство на бившия премиер Бойко Борисов и тогавашния земеделски министър Мирослав Найденов.

Никога и по никакъв повод не съм обсъждал редакционната политика с поф. Вучков, но през цялото време той поддържаше комуникация с г-н Борисов и изпълняваше неговите нареждания.

Тази симбиоза между водещи и висши политици е едно от нещата, които ме отврати от методите на бившето управление.

Използвам случая, за да задам два въпроса към ръководството на Нова телевизия:

С какви пари се финансира кампанията срещу моята личност от ефира на тази телевизия всяка събота в предаванията на г-жа Люба Кулезич и кой плаща тези пари?

Дават ли си сметка от Нова телевизия, че балансът в отразяването на гледните точки и е тотално нарушаван в техните предавания?