Илиян минава под венчилото преди да стане баща

12
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Илиян ще сключи граждански брак с приятелката си Камелия Радева, от която чака бебе, пише „Телеграф“.Двамата взели решението да се врекат във вярност пред закона преди да станат родители, въпреки че планирали да вдигнат шумна сватба идното лято.

Харесай страницата ни във Facebook

Близки до изпълнителя разкриват, че той много се вълнувал от предстоящото събитие и трескаво организирал почерпката, на която щели да бъдат поканени само най-близките му приятели и роднини, сред които колегите му Константин и Борис Дали с половинките си.

Илиян и Камелия се запознали по време на снимките на клипа към хитовата му песен „Ню Йорк“, където тя танцува в балет „Нова“. Любовните искри не прехвърчат веднага, а чак след време двамата разбират, че са един за друг.

Преди да се запознае с Kамелия, Илиян бе сгоден за синеоката Белла, с която се разделиха без много шум и драматични разкрития. Двамата са в добри приятелски отношения. Камелия Радева пък се занимава с музика и мода отдавна. Преди две години тя се окичи и с титлата „Най-секси българка“.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It