Децата на Тед очакват с нетърпение края на Как се запознах с майка ви

1
Добави коментар
seriali.bg
seriali.bg

Децата на Тед очакват с нетърпение края на Как се запознах с майка ви

2013-12-29 13:36:59

Как се запознах с майка ви (How I Met Your Mother) започна последния си сезон и е нормално с елемент на носталгия да се връщаме назад и да правим равносметка и анализ на това, което сме видели досега в сериала.

Може би всички сте забелязали как във всеки следващ сезон ролята на децата на Тед постоянно избледнява. Двамата младежи, играни от Линдзи Фонсека и Дейвид Хенри, отначало се появяваха доста по-често, но от самото начало не е било сигурно каква роля ще изпълняват точно в сериала и с каква значимост. Хенри споделя пред зрителите, че отначало е мислел и се е надявал ролята му да е доста по-голяма, отколкото се оказва в последствие.

Фонсека от своя страна споделя, че зад камерата те са прекарали малко време заедно със своя телевизионен баща Джош Раднър, и то главно през първия сезон. Тогава те често са ходили да снимат сцени, защото Хенри е започнал да навлиза в пубертета и да възмъжава доста бързо. Актрисата споделя, че създателите са реагирали доста панически на това с думите „о не, това не е никак добре”. За да могат да се справят някак с проблема двамата е трябвало да заснемат много еднотипни сцени, които да се използват в бъдещите епизоди, включително и големия финал.

Двамата се е наложило да подпишат договор, че няма да споделят с никого какъв ще бъде края на сериала, въпреки че отначало не се е знаело дори колко години ще продължи. След толкова много години те вече не си спомнят дори и под какъв документ точно са се подписали. Хенри споделя, че години наред семейството се е опитвало да измъкне от него нещо за финала, а приятелите са се опитвали да го напият до несвяст за да си признае.

Много скоро, с наближаването на големия финал на сериала, всички ще разберем тези тайни и „децата на Тед” ще могат да си отдъхнат и да споделят с всички какво се случва в последния епизод.

serialibg