Филипинка стана Мис Свят 2013 » Кой кой е?

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

На тържествена церемония избраха новата „Мис Свят” за 2013 година. Филипинката Меган Янг (23) стана новата носителка на престижната титла. Събитието се проведе в Бали, Индонезия.

Победителката е родена в Съединените щати, но живее във Филипините от 10-годишна. Студентка е по киноизкуство и има няколко участия на екрана. Мечтата й е да стане режисьор и да прекара живота си зад камерата. Описва се като амбициозна, обожава книгите за Хари Потър и видеоигрите.

Меган очарова журито и зрителите с факта, че е станала като втора майка за по-малките си брат и сестра. Причината е, че преди пет години майка им заминала за САЩ и не ги потърсила повече. Красавицата сподели, че нейната мисия е  да накара света да разбере, че хората от Филипините не са просто евтина работа ръка, а личности, които създават изкуство, и могат да бъдат ценни в различни области.

На второ място остана представителката на Франция – Марин Лорфелен, а трето зае представителката на Гана.

България беше представляване от 20-годишната Нанси Карабойчева. Тя е родом от пазарджишкото село Юнаците, учи информатика и статистика в УНСС.  Нашето момиче беше на първо място в онлайн гласуването на публиката, но малко преди финала организаторите съобщиха, че този вот няма да носи точки, което със сигурност беше в ущърб на Нанси. Какво мислите по въпроса?