Иво Аръков и Маги Джанаварова представиха есенно-зимни колекции в Бургас

1
Добави коментар
interesnooo
interesnooo

Иво Аръков и Маги Джанаварова представиха есенно-зимни колекции в Бургас

30.09.2013

Снимка 1 от 2

1
2

СТРАНД Бургас, първият лайфстайл център на открито в България, се превърна този уикенд в най-притегателното място в морския град. Спектакълът бе открит от Иво Аръков, който от средата на октомври ще гледаме във втория сезон на хитовия тв сериал по bTV „Фамилията“. Актьорът изрицитира прочувствено стихотворението на бургаския поет Христо Фотев „Господи, колко си хубава“ и с това даде начало на празника на стила и модата.

Грандиозно модно ревю представи последните тенденции за есента и зимата. Дефилето с нови тоалети на световни марки е част от инициативата на търговския център да помогне на посетителите си в избора за това какво да носим през новия сезон. Зрителите и гости на Бургас се насладиха на почти двучасов моден спектакъл. На подиума дефилираха модели с тоалети на марките Shana, Warehouse, Oasis, Doppelganger, French connection, Mexx, LIST, Silvian Heach, Bossini и OVS. Над 20 световни бранда, голяма част от които са за първи път в България, избраха именно СТРАНД Бургас за своята модна премиера.

Поп звездата Маги Джанаварова също се включи в модното шоу. Освен, че изпълни последните си хитове, тя влезе в ролята на модел и представи тоалети на световните брандове. Най-аплодирани в ревюто бяха втората и третата подгласнички в конкурса Мис България 2013, Джулия Стоянова и Даниела Неделчева, които представиха актуални модни сетове за есента и зимата. От първия ред ревюто наблюдаваше и изпълнителният директор на СТРАНД Бургас Дейвид Кауър.

Фото: PR