Николай Банев: Ветко Арабаджиев обяви откраднат самолет за подарък на доведената си дъщеря Александра!

1
Добави коментар
bez.cenzura.5
bez.cenzura.5

Николай Банев: Ветко Арабаджиев обяви откраднат самолет за подарък на доведената си дъщеря Александра!

Илия Павлов успя да го притисне, защото захарният завод остана непокътнат

Миналата седмица от тв ефир Николай Банев обвини директно пловдивския бизнесмен Ветко Арабаджиев в кражба на самолети! Съпругата му Евгения пък добави, че по същия начин навремето бившият им близък приятел и съдружник е измамил и Илия Павлов в захарния бизнес.

„ШОУ“ потърси за коментар Николай Банев, чийто думи са повече от скандални. До редакционното приключване на броя Ветко Арабаджиев не си вдигна телефона, за да коментира ситуацията. „Арабаджиев дори стигна дотам в наглостта си, че обяви, че подарява един от откраднатите самолети като сватбен подарък на доведената си дъщеря Александра!“, обявява Николай Банев пред „ШОУ“.

– А каква е тази история с Илия Павлов, който по думите на съпругата ви Евгения е бил измамен от Арабаджиев по същия начин?
– Точно така. Но тогава Илия Павлов успя да го притисне, явно онзи му е платил, каквото трябва, защото захарният завод остана непокътнат. С Илия Павлов се запознахме в Арбанаси и тогава той ми сподели, че е имал проблеми с Арабаджиев, но те са решени. И точно заради тези думи на Илия Павлов аз си помислих, че едва ли не Ветко Арабаджиев се е превърнал в нормален бизнесмен, но времето показа, че вълкът козината си мени, но нрава – не.

БезЦензура.bg – Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !

Последвайте ни и във Facebook