Ева Лонгория смени 8 тоалета на наградите ALMA видяна 6320 коментари 9

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Любимото ни миньонче Ева Лонгория бе една от водещите на латино наградите ALMA. Компания на сцената ѝ правеше дългогодишният ѝ приятел и водещ на предаването „Next“ Марио Лопес.

Сами се досещате, че чаровният Марио не можа да засенчи по никакъв начин разкошната Ева, която съумя да смени цели 8 тоалета по време на бляскавата церемония.

Наричат Лонгория „бляскав хамелеон“ и никой не би оспорил тежестта на това определение. Сега ще ви представим и 8-те рокли, които намериха място в сценичния гардероб на Латината.

Zuhair Murad: Тази рокля на Ева Лонгория не бе показана на сцената, но пък бе и първата, с която актрисата се появи на червения килим. Дама в червено! Истински моден шедьовър от Zuhair Murad, който е любим дизайнер на друга Латина – Дженифър Лопес.

 

Elie Saab: Бляскава рокля в коралов цвят, част от есенната колекция на марката за 2013-та година. Ева Лонгория изглеждаше като Арт Деко творение от най-висока класа. Към визията не бяха прибавени никакви излишни аксесоари, освен малки диаманти на ушите.

 

Randi Rahm: Зелената рокля на Randi Rahm е една от любимите ни. В нея Ева изглежда като истинска богиня.

 

Etro: Класическа красота от Etro, която твърде много се доближава до стила на Ева, който виждаме на повечето ѝ светски появи. Разкошна горна част на роклята, не мислите ли?

 

Paula Ka: Розовата рокля, която спира дъха с яркостта и съвършената си кройка, е част от пролетната колекция на Paula Ka, носеща името „Колекция за черния килим“.

 

Max Mara: От последната колекция на марката за следващата Пролет (2014) бе петата по ред рокля, с която актрисата излезе на сцената на наградите ALMA. Бледо розовата рокля без презрамки е стилно видение, което си пожелаваме някой ден.

 

Monique Lhuillier: Ева Лонгория не е от жените, които ще напуснат сцената без преди това да са се показали в целия си блясък.

 

Romona Keveza: Най-драматичният тоалет от всички показани на събитието е този на Romona Keveza. Модните критици определиха визията като „русалка вампир“, заради драматичната осанка и мрежестите детайли.