Как да си изберем домашен любимец подходящ на нашия зодиакален знак?

14
Добави коментар
occult
occult

За да изберете подходяш домашен любимец е желателно да се съобразите с вашия зодиакален знак.

Напътствия и препоръки за всички задиакални знаци .

ОВЕН – За родените под този знак отлично допада Ирлански Териер.Това са подвижни и безстрашни кучета ,който се отличават с голяма смелост и безрасъдство.

ТЕЛЕЦ – На Телеца се харесват мили и симпатични животни ,който може да прегръща и гали.Изборът е много личен и за това не се наемаме да дадем препоръка за конкретен вид или порода.

БЛИЗНАЦИ – За тях много добра компания ще бъде някое животно с което могат да си разговарят.Това е папагалът.Тази птица се счита за много умна и се отличава с превъзходна памет.Папагалите могат да запомнят и признасят много думи и по този начин да общуват със своя собсвеник.

РАК – Раците желаят не голямо животно ,което може винаги да държат в ръка.Най подходящи за тях са малки котета и хамстери.

ЛЪВ – Оргинални ,благородни и игриви животни допадат на сърцето на Лъва.Такива са Сиамските котки съвършенно гладки и много подвижни.Винаги желаят да са център на внимание.С подобни животни Лъва никога няма да скучае.

ДЕВА – Девите ценят порядъка и чистотата.На тях им се нравят чистоплътни дружелюбни животни ,който са готови винаги да се притекът на помош.

ВЕЗНИ – Уравновесените и загадъчни Везни с техния истънчен и изискан вкус .Харесват такова животно ,коетоноси хармония и красота .Такива са папагалите те са много добри компаньони и подобряват настроението на собсвеника си.

СКОРПИОН – Любознателни и впечатлителни Скорпионите често привличат тъмната страна на живота. От домашните любимци те очакват тишина. Такова животно е паяка или подобни екзотични,хладнокръвни ,незабележими.

СТРЕЛЕЦ – Стрелците доброжелателни ,енергични,предприемчиви искат и същите черти от свойте питомци. На тях подхожда Дог. Това са импозантни и солидни кучета притежаващи много дружелюбна натура. Безумно нежни и енергични на тях са им необходими постоянни разходки, което много подхожда и на Стрелеца.

КОЗИРОГ – Практичните и амбициозни Козирози очакват дисциплинираност от своя питомец. Немската овчарка със своя ум ,сила и послушание ще им подхожда най много.

ВОДОЛЕЙ – Със своята хладност необичаен и особен характер Водолейте ще отдадът предпочитание на оргинален но не голям питомец. За такава цел могат да използват Игуана.

РИБИ – Цветните рибки в аквариум са най добрите питомци за тях.Луминисцентната светлина и мехурчетата ще ги отвлекът от домашната работа и ще им помогнат да се пренесът в един друг загадачен свят.