Тапети | Лазур Паркети – Немски тапети и Български тапети. Тапети цени. Магазини за тапети София

1
Добави коментар
parketilazur

ТАПЕТИ

 

Тапетите за стени са много често използван декоративен материал, чрез който се декорират вътрешните стени на стаи от различен тип. Все по- високата популярност на различните видове тапети се дължи и на ниските цени, които варират в зависимост от материалите и структурата на самият тапет. На практика може да изберете тапети за стени независимо дали става дума за най-евтин или друг ремонт. Друго предимство на тапетите е лекотата на залепване към стените и голямото разнообразие от модели и текстури, но и защото те са може би единственият материал, с който в рамките на няколко часа може напълно да преобрази интериора на едно помещение.

 

Независимо от факта, че през последните години има нови модерни материали, тапетите отново започват да заемат водеща позиция на пазара. Без тяхното използване напоследък не се правят никакви малки или големи ремонти.

Тапетите са много привлекателни с широката си палитра от цветове и десени. Освен едноцветни, може да избирате из между тапети на цветя, на рае, на фигури и много други. Може да се направят много комбинации между различни цветове и модели, което позволява да се решат всички въпроси на дизайна. На практика, независимо дали става дума за домашни помещения – хол, спалня, детска стая, кухня или коридор или за офис, магазин или заведение – може да изберете подходящи тапети.

Ние предлагаме голям избор на тапети:

БЪЛГАРСКИ ТАПЕТИ

НЕМСКИ ТАПЕТИ

В зависимост от типа на външното декоративно покритие, тапетите могат да бъдат разделени основно на хартиени и винилови.
Поради ниската си цена, хартиеният тапет, както и другите, позволяват бързо и лесно да промените интериора на една стая с малко средства. Тези тапети са подходящи за стаи с ниска влажност на въздуха и замърсяване като спалня, детска стая или дневна. Не са особено подходящи за коридор или кухня тъй като те не са миещи и не са устойчиви на механично напрежение.
Виниловите тапети са с хартиена основа и винилово покритие, което прави тапетите по-здрави и устойчиви на влага. Тези тапети не избледняват на слънце дълги години.
Независимо какви тапети ще изберете – хартиени, винил или други, всички те отговарят на европейските стандарти за качество.

 

 

Добре е да знаете:

Хартиеният тапет може да се почиства със суха кърпа.
Водоустойчивият  тапет може да се почиства единствено с влажна гъба, не се третират с  почистващи препарати.
Миещият се тапет  може да се забърсва с почистващи препарати.
Виниловият  тапет не се страхува от нищо.

 

Магазини Лазур-паркети ламинат София – Вие избирате!

За да ПОРЪЧАТЕ ТАПЕТИ или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!