Секретна руска база за подводници

133
Добави коментар
Segmadis
Segmadis

15 Flares

15 Flares

×

Както съм писал на няколко пъти досега в този сайт, реалността в някои случаи може да бие киното и въобще всяка фантазия с много. Всеки от нас е гледал филми, в които действието се разиграва някъде, в някоя секретна база или нещо от сорта. В повечето филми обаче това, което можете да видите в който и да е филм бледнее пред това, което са заснели някои фотографи на лентите си. И за да не бъда голословен ще добавя няколко снимки на секретна военна база на съветския съюз, която доколкото успях да разбера вече не се използва, но докато е била в експлоатация в нея са стоели на пристан повечето от подводниците на руския флот. Комплексът се намира в град Балаклава, който се намира в почти най – южния край на Кримския полуостров (да съвсем близо до нас). А за да е още по интересно, самия комплекс се намира в тунели прорязващи планината. Ето и снимките:

С риск да се повторя: Реалността наистина изглежда по – интересна от повечето неща измислени от човек в неговото въображение.

Подобни Мостът на дяволаРуският ШаолинЛюбов превърната в камъкСвещената долинаДревно мистериозно изкуство – част 3 (Пещерни Рисунки)
Neshtoto.com