Ракел Уелч с огромен белег от пластична операция

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Миналия месец 73-годишната Ракел Уелч предизвика истински фурор на раздаването на наградите „Еми“. Всички бяха възхитени от това колко млада изглежда в своя ефектен леопардов тоалет.

Макар да се счита за актриса, Ракел винаги е била и завинаги ще си остане по-известна основно като световен секссимвол. Тя добива международна популярност с филма от 1966  „Милион години пр. Хр.“, но всъщност има едва три реплики в цялата лента.

Причината за славата ѝ е следната: плакатът на филма, в който красавицата е оскъдно облечена с кожа на сърна, се превръща в грандиозен бестселър.

Няма спор – Ракел Уелч изглежда чудесно за възрастта си дори сега, половин век по-късно. Не се поколебахме да я включим във вчерашната си галерия, където ви показахме ослепителните известни дами, надхвърлили 60-те.

Разбира се, не сме и очаквали, че тази визия на 73-годишна жена е естествена. Ракет Уелч се е подлагала на редица пластични интервенции, включително поставяне на силиконови импанти в гърдите, опъване на кожата на лицето, ринопластика, инжекции с ботокс.

Въпреки всичко, не бяхме предполагали, че Ракел ще изложи на показ чак толкова голям белег. Видахме го, докато прилагахме към материала си портретната ѝ снимка от наградите „Еми“. Вижте как изглежда положението с челото на Уелч, ако фотографията се увеличи.

Guliver/Getty Images Остава да се запитаме: Защо Ракел Уелч не носи бретон над огромния белег? 

Ако искате да продължаваме да си говорим за естествена, изкуствена красота и всичко останало, свързано с външния вид на jenite, можете да се присъедините към нашата страница във Facebook!

Ракел Уелч в годините, когато се превърна в световен секссимвол