Конкурс „Какво значи за теб здравето на гърдите ти“ със страхотни награди от Bra Clinic

1
Добави коментар
pgp

Искаш ли да спечелиш страхотния Maddie? Участвай в нашата facebook игра, качи оригинална снимка на тема „Какво значи за теб здравето на гърдите ти“ и можеш да спечелиш страхотни награди от Bra Clinic!

След влизане в приложението, те трябва да изберат снимка, в jpg файл формат, с която искат да участват в Играта, чрез бутон „Избери файл” и да натиснат бутона „Добави”. След заявяване на желание за участие в Играта с потвърждение на бутона „Добави”, Участниците трябва да позволят приложението „Докосвам=Побеждавам” в своите потребителски

профили. Регистрацията за участие в Играта приключва чрез потвърждение с бутон “Добави”. 

Участникът, чиято снимка събере най-много гласове на потребители на Facebook в Периода на играта, ще бъде обявен за победител („Победители”) и има право да получи Наградата на публиката.

Победителите, които ще имат право да получат останалите награди, ще бъдат определени от комисия, съставена от представители на Организатора. Всички Победители ще бъдат обявени най-късно до 06.11.2013 г. във Facebook страницата на Организатора: Bra Clinic.

Победителите получават следните награди:

– I-ва НАГРАДА – ВАУЧЕР за 100 лв. за бельо, за използване в салон за бельо Bra Clinic

– II-ра НАГРАДА – ВАУЧЕР за 50 лв. за бельо, за използване в салон за бельо Bra Clinic

– III-та НАГРАДА – ВАУЧЕР за 25 лв. за бельо, за използване в салон за бельо Bra Clinic

– НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА – ВАУЧЕР за 50 лв. за бельо, за използване в салон за бельо Bra Clinic6.

Един и същи Участник не може да получи повече от една награда, независимо от броя на неговите участия (заявки за участие). Списък с Победителите ще се обяви на интернет страницата на Играта Bra Clinic. Победителите трябва да се свържатс Организатора чрез лично съобщение на интернет страницата на Bra Clinic във Facebook в срок от 5 работни дни от датата на избирането на Победителите. Наградите се получават всеки работен ден от 10:00 до 22:00 ч. на адрес: салон за бельо Bra Clinic, Сердика Център, бул. Ситняково №48, София 1505.

Ако някой от Победителите е възпрепятстван да получи наградата си или се откаже от нея, на негово място се избира друг Участник.

Краен срок за участие: 31 Октомври 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.