Тервел Пулев бръкна в Лиана

13
Добави коментар
tedy79
tedy79

Тервел Пулев настъпва здраво към фолкзвездата Лиана. Нощес табутата паднаха, след като той бръкна под оскъдната кърпа, омотана около тялото й. Нощните камери в Къщата на „ВИП брадър“ показаха ясно, че той посяга и опипва звездата. Обективите не успяха да заснемат докъде точно е стигнал, но стана ясно, че закачките харесват на хубавицата. Лиана се отблагодари на Тервел с масаж, като му обясни, че трябва да довършат играта си. Къде да го довършим, многозначно запита Тервел. Тук или там, отвърна му Лиана.

Закачките помежду им не убегнаха на останалите съквартиранти. Недейте тук, отивайте в офиса, извика в тъмното Йоана.

„Нямам нужда да го направя, да стигна до края. Достатъчен е само флирта. Така след това няма да се налага да обяснявам, да лъжа и да мажа“, сподели преди опипването в среднощния разговор с певицата Тервел. Двамата се бяха усамотили в хола на Къщата и използваха времето докато другите спят, за да си поговорят за отношенията между хората и любовта.

Лияна се поинтересува дали това, че Тервел и майката на детето му са далече един от друг, не води до ревност.

„Да. Със сигурност е така. Това, че сме далече е пречка, но е и плюс“, коментира още Пулев. Певицата пък му обясни, че също е била в такова положение. „В един момент свикваш с този начин на живот и когато нещата се променят, не се чувстваш добре“, разкри още Лияна. Тя и бащата на детето й Махмуд Йозджан живееха разделени, тъй като в България Йозджан е издирван, за да излежи присъда./БЛИЦ