Ах, какви униформи! видяна 1914 коментари 0

2
Добави коментар
fruitcristal
fruitcristal

Обикновено думата „униформа“ не създава особено приятни асоциации.

Това обаче е на път да се промени напълно. Често сме виждали сътрудничество между козметичната и модната индустрия, но обикновено то е на ниво продукти. За пръв път козметичният гигант Estée Lauder си позволи да стигне по-далеч, като нае дизайнерите от Opening Ceremony да създадат новите униформи на консултантите в магазините.

Дизайнерите Карол Лим и Умберто Леон решили да се обърнат към наследството на козметичния бранд. Те се съобразили с вярването на самата Есте, че жените, които продават нейните продукти не са просто продавачки, а истински музи на красотата. Дизайнерското дуо създава изцяло трите модела на униформите – от копчетата до материите. Opening Ceremony се вдъхновяват и за създаването на специален жакарден плат, вдъхновен от винтидж опаковките на марката.

Освен това Есте Лаудер е първата в козметичната индустрия, която обвързва визията на консултантите в магазина както със сезоните, така и с промоциите в магазините си. Затова и новите униформи на Estée Lauder ще имат елементи, които ще могат да се модифицират, като например колан, който ще може да се „украсява“ в различни цветове и тъкани, според необходимостта на магазина.