Български тапети | Лазур Паркети – Тапети цени. Магазини за тапети София

1
Добави коментар
parketilazur

БЪЛГАРСКИ ТАПЕТИ

 

Българските тапети се произвеждат от  фирма „Алмапласт” ЕООД, гр. Ботевград – лидера в производството на тапети за България. Тапетите се произвеждат  от качествени материали и суровини  по съвременни.    
Модерни, стилни и с отлични качества тези  тапети са създадени за Вашия уют и съвременен елегантен интериор.
Предлагат се два класа тапети хартиени (симплекс и дуплекс) и винилни (ПВХ).  Независимо от класа си, всички български тапети отговарят на европейските норми за производство и качество. Има голямо разнообразие от цветове и десени, подходящи за всеки вкус.

 

Тапети от колекция „Симплекс” са хартиени -направени от еднопластова хартия като имат лек релеф. Най-голямото предимство- ниска цена за ролка тапет. Това са евтини тапети, подходящи за спалня и всекидневна. Не са издръжливи на механични увреждания и слаба защита срещу избледняване.
ХАРТИЕНИ ТАПЕТИ SIMPLEX
КЪМ КАТАЛОГА…>

Тапети от колекция „Дуплекс” са произведени от два слоя хартия. Използват се екологично чисти суровини и материали. Могат да се почистват с леко влажна кърпа. Има голямо разнообразие от модерни цветове-от много светли до тъмни. Има възможност да направите комбинация от едноцветни тапети с тапети на цветя или райе в една цветова гама. Подходящи са за всякакви домашни помещения. Тапетите от тази колекция са отлично съчетание между цени и качество.ТАПЕТИ ЗА СТАЯ DUBLEX
КЪМ КАТАЛОГА…>

Винилните тапети се произвеждат на основа хартия или полиестерен флиз и винилно покритие. Винилното покритие придава на тапета водоустойчивост и по-голяма здравина. Те са много по-устойчиви и на избледняване и на механични увреждания. По-плътни са и визуално заличават неравностите по стените ако има такива. Лесни за залепване към стените и лесно се почистват. Голямо разнообразие от цветове и модели. Тапетите от винил са подходящи за всякакви стени и помещения,включително в тази колекция има и тапети за баня.

Размери на ролка тапет : широчина-0,53м и дължина-10м, или една ролка тапет покрива около 5 квадратни метра от стената , ако няма напасване на фигури.

За да ПОРЪЧАТЕ БЪЛГАРСКИ ТАПЕТИ или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!