Кампания с усмивка срещу рака на гърдата

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

 Бра фитинг с Bra ClinicС розово настроение, шампанско и изненадваща демонстрация Bra Clinic посрещна любими знаменитости и представители на медиите, за да им разкаже за кампанията си за борба с рака на гърдата. Акцията е под надслов „Докосвам=Побеждавам“ и цели да информира всички жени как да се грижат за здравето на гърдите си започвайки с избора на правилният размер сутиен. Изключително важен е и самопрегледът на гърдите, който трябва да се извършва ежемесечно от всяка жена, независимо от въсрастта й. През октомври бра фитинг консултантките в Bra Clinic ще помагат на жените както да изберат идеалния размер сутиен за себе си, така и да научат как да извършват самопреглед. В салона за бельо ще подаряват на клиентките си указания за под душа и панделки в подкрепа на кампанията, а 2 лв. от всеки закупен розов сутиен ще бъдат дарени в подкрепа на инициативата “За живота”.

На събитието в салона за бельо присъстваха редица публични личности, дошли да подкрепяткампанията под надслов„Докосвам=Побеждавам“. Сред тях бяха певицата и телевизионна водеща Алекс Раева и талантливата певица Нора Караиванова, които с интерес обсъдиха колко е важно да се грижим както за красотата, така и за здравето си. Алекс Раева беше силно впечатлена от размерите бельо в Bra Clinic, където предлагат сутиени с чашки от А до К. Сред гостите се откроиха и телевизонните водещи Мариана Векилска и Деси Банова. Те бяха силно заинтригувани от указанията за самопреглед и с усмивка подкрепиха благотворителната кампания. Към известните лица се присъедини и Мис България 2010 Ромина Андонова, която е известна със силната си социална ангажираност. Красавицата беше много вдъхновена от благотворителната кампания, и изрази подкрепата си за нея.

 

От Национален дарителски фонд „13 века България“, които стоят зад инициативата „За Живота“, изказаха благодарността си за подадената ръка. Д-р Полихронов, представител на Националната Онкологична Болница, подчерта колко са важни носенето на правилния размер сутиен, профилактиката и редовното консултиране със специалист. Той сподели, че когато е открит на време, ракът на гърдата е лечим в над 90% от случаите!

На края на събитието от Bra Clinicбяха подготвили приятна изненада за всички дами – гол до кръста мъж модел, върху който показаха как се прави самопреглед. Чаровният младеж не се притесни изобщо и потвърди с усмивка, че няма нищо страшно в това да се прави профилактика на гърдите.

 

Bra Clinic са подготвили и информативно и забавно видео, което ще те подтикне да се прегледаш с усмивка и ще ти обясни как точно се прави това, отново с помощта на чаровен мъж. За да гледаш любопитното видео и за да се включиш в играта с наради на Bra Clinic, отиди на www.dokosvampobejdavam.bg .

Време е да вземеш здравето си в свои ръце – Докосвам=Побеждавам!

 

ЗаBraClinic

Bra Clinic е единственият по рода си салон за бельо в България, който предлага услугата бра фитинг- а именно индивидуална консултация за правилния размер сутиен, съобразен с големината и формата на гърдите и обиколката на гръдния кош.

В Bra Clinic ще намерите голямо разнообразие бельо с размери започващи от 60 см подгръдна обиколка и с чашки чак до К.

Предлагат се както ежедневно и оформящо бельо, така и празнично и булчинско, бански костюми, спортно бельо и бельо за кърмещи майки. Bra Clinic се намира в Сердика Център, ниво 0 и ви очаква всеки ден от 10 до 22 ч.