Среден пръст

8
Добави коментар
Anardil
Anardil

Среден пръст

Тъй като днес е Световният ден на усмивката, мисля да приема  поредната проява на уважение спрямо суверена, идваща от депутат от ПП Атака, със същата усмивка, с която управляващите ни варвари приемат желанието на българските граждани да сложат край на безотговорното им и корумпирано присъствие във властта.

Затова тук няма да прочетеш колко възмутително е, че някакъв народен представител показва среден пръст на народа си и се упражнява в остроумие в профила си във Facebook. Не това е възмутителното, а, че подобно поведение няма да скандализира никого извън ограничения кръг „соросоиди“, смятащи го не за мъжествен израз на отговорна политическа позиция, както феновете на Атака, а за недопустима проява на селска простащина.

В Световния ден на усмивката само мога да кажа, че смехът ще се пише на сметката именно на онези, които допуснаха с бездействието или подкрепиха с гласа си пълната деградация на политическите порядки от последните месеци. Докато част от нас се присмиваме на глупостите на политическия ни елит, а пък членовете на този елит се присмиват на наивния идеализъм на опонентите си, именно апатията по средата кара определени хора да си мислят, че всичко им е позволено, всяка изцепка ще им се размине и никой никога няма да им потърси отговорност.

И ако днес се смеем на байганьовщината на народните ни избраници, аз искрено се надявам денят, в който тя ще започне масово да ни дразни, да настъпи много преди деня, в който ще осъзнаем, че безогледната посредственост на това управление ни е върнала 16 години назад.

Сподели във Facebook