NESCAFЕ Dolce Gusto вдъхнови млад български дизайнер » Моден свят

25
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ефектна рокля от над 1500 кафе капсули бе създадена от нашумелия дизайнер Сърджан Кръстевски специално за NESCAFÉ® Dolce Gusto®. За първи път при изработката на модел артистът използва ароматно мляно кафе от най-добрите зърна Арабика, каквото е съдържанието на кафе капсулите NESCAFÉ® Dolce Gusto®. За ценителите на естетиката и модата, неповторимият шедьовър ще бъде изложен в луксозния хотел Les Fleurs в София.

Иновативният и стилен дизайн на кафе-системите NESCAFÉ® Dolce Gusto®, свежите и нестандартни послания и перфекционизмът в създаването на идеалните кафе-напитки и специалитети за всеки вкус, са само част от качествата на марката, които вдъхновяват младия творец.

Модният шедьовър е изработен изключително прецизно и с внимание към всеки детайл, подобно на уникалната технология за приготвянето на топли и студени напитки на NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Със своите до 15 бара налягане и херметически затворени капсули, системата NESCAFÉ® Dolce Gusto гарантира професионалното приготвяне на кафе с най-високо качество, богата консистенция, пухкава пяна и каймак и то за по-малко от минута.