Да си намериш работа е като… да си намериш гадже

19
Добави коментар

Това твърди Капка Стойкова, озаглавявайки така своя блог, посветен на намирането на нова работа, тактики за кандидатстване и полезни кариерни съвети. В нейния блог можете да намерите не само полезни практически съвети за това как да оформите CV-то си и какво да сложите или да не сложите в него, но и много ободряващи мисли за създаване на позитивно настроение и увереност в собствените умения, които са задължителни фактори за успешно намиране на работа.

Днес постоянно говорим за криза, случват се неприятности като закриване на дейности и фирми и масови съкращения, но в лицето на Капка можете да намерите един истински приятел – човек, който ще разбере вашия проблем и ще намери точните думи да ви вдъхне кураж и да ви насочи по пътя към успешната себереализация в професионалното поприще.

Блогът й е относително млад, но езикът й е лек и директен и създава усещане за близост и доверие – сякаш се познавате от години и сте близки приятели. Както казват старите хора: “който може, го може!”. Докато блогът е още нов, можете да прочетете всички постове и няма да съжалявате. За тези, които нямат и толкова време, горещо препоръчвам “Погледни отново“,  “Пълното в чашата“, “Търсенето на работа е работа!” и “Работодателят търси щастливи хора“.

Да си намериш работа наистина е като да си намериш гадже. Не става лесно, не става и бързо, но когато стане, се радвате на щастлива и вечна любов. Посетете блога на Капка! Убеден съм, че ще откриете много полезни неща. Със сигурност ще ви бъде от помощ, когато си търсите нова работа. А може да си намерите и ново гадже…

Гласувайте за тази статия в Svejo.net:

Ако харесвате статиите в този блог и се интересувате от тематиката, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се за съдържанието на блога чрез RSS feed или по имейл.