Любовен хороскоп за месец октомври

1
Добави коментар
vita
vita

Детайли

Главна категория: Хороскопи

Категория: Хороскопи 2013г.

Последно обновена на Понеделник, 07 Октомври 2013 22:09

Написана от Amore

Посещения: 2750

Към настоящото тълкуване на хороскопа за месец октомври включете и ретроградното движение на Меркурий в знака скорпион(от третата декада), както и лунното затъмнение в зодия овен на 19-ти октомври.

Овен За овните, които са както винаги активни в своите романтични преживявания, нова любов не се очаква, но и периода не е добър за започване

на нови сериозни отношения. За да се избегнете разочарования , най-добре е да насочите вашите чувства за укрепване на създадените отношения, от които има още много го да се желае . Семейните овни, да бъдат внимателни с партньора си в периода 11-13 и 22-25 октомври.

Телец Партньорствата са от голямо значение за телците през октомври . Но ако в първата половина на месеца ще са доволни от това, което имат, то в средата на октомври , ще им се искат нови усещания . Въпреки това, не вярвайте на всичко и всеки, който ви обещава какво ли не, а и най-вече не градете замъци във въздуха! Последните няколко дни на месец октомври ще ви донесе искреното си задоволство от общуване с приятна особа.

Близнаци Бурно изясняване на отношенията ще има в дома на близнаците. Ще изяснявате кой командва, кой разпределя семейния бюджет. Също може да установите, че някой ви взима на „заем“ разни работи. Не е изключена и ревност, която да бъде напълно неоснователна. А края на месеца предвещава помирение с партньора, но също така бурно и страстно.

Рак Нови запознанства пред октомври не се препоръчват, защото те няма да са обещаващи и само ще ви отнемат и без това малкото свободно време. Онези от раците, които са семейни, ще бъдат ангажирани със семейството, партньора и децата. За съжаление нищо няма да протича гладко, защото всеки ще има някакви изисквания към вас, което ще намагнитизира обстановката така, че ще искате да си съберете багажа и да се оттеглите на самотен остров или поне мечтата за това, ще ви помогне да превъзмогнете обидата, че вечно някой чака даром нещо от вас.

Лъв Много изненади, любов, хубави преживявания очакват лъвовете през октомври. Някой от тях ще пристъпят към олтара, други ще се сгодят, трети ще се сдобият с дете, а някой други просто ще бъдат на върха на щастието. Заслужавате го, затова му се радвайте с пълна сила! Може по царски да се отпуснете, да се радвате на живота и удоволствието да обичаш да бъдеш обичан.

Дева Девите през октомври са в центъра на семейния живот. Ще поизоставите за малко приятелите, социалните контакти и дори работата, защото не бива да пренебрегвате съпружеските задължения, грижата за дома и изобщо този месец вие сте домакините. Отворете домът си и правете празници за семейството си. А в отношенията с любимия внесете нещо ново, различно и това ще запали отново пламъчето на любовта.

Везни Везните са в трудна ситуация през октомври. Възможно е да има влошаване на отношенията във връзката ви и дори да се стигне до раздяла. Положителните любовни аспекти сега отбягват зодия везни, но едно запознанство през първата половина на месеца, което обещава да промени живота ви, едва ли ще изпълни обещанията си, така че се радвайте на това, което имате, на есента, на живота, а следващият месец се очертава да е по-благоприятен. Обърнете внимание на здравето си.

Скорпион Скорпионите през октомври са заети със себе си, своя бизнес, своите мисли и нямат време за партньора и семейството. Ако имате любов, пазете я, ако сте сами, през втората половина на месеца имате шанс да направите интересно запознанство, но е нужно да бъдете активни.

Стрелец Онези стрелци, които са все още сами, имат шанс през октомври да срещнат любовта с голямо „Л“. Ако обаче сте сами, ново запознанство може и да има, но то има нужда от време за да се превърне в любов, а до тогава, ще напълни живота ви с радостни преживявания. При всички стрелци ще се наблюдава повишаване на чувствено-емоционалната страна на живота. Привличате с магнит хубави преживявания. Стрелците като лъвовете, през октомври може да очакват повишение на социалният статус.

Козирог Козирозите през октомври ще се опитат да поддържат отношения с партньора си , въпреки че ще има голямо на вниманието от страна на приятели,колеги и семейството. Обърнете внимание на всички, но все пак партньора ви е по-важен този месец. Обърнете се към старомодния начин и ухажвайте своята половинка. Осигурете си време само един за друг и то в интимна обстановка. Това ще заздрави вашата връзка. И тогава с успех ще избегнете неприятностите, които ще създаде октомври при семейните хора. За необвързаните времето е подходящо да търсят партньор сред своите познати. Заявете смело, че си търсите половинка, така може някой да ви запознае с много подходящ за вас човек.

Водолей Сътрудничеството с партньора през октомври е важно, защото ще ви се наложи да разчитате на неговата помощ. Най-вероятно ще се опитате и да подобрите интимните отношения, които в последно време сте оставили на заден план. Както знаете любовта и секса са най-доброто лекарство за всеки проблем. Така че октомври предоставя възможност за подобрение на интимния живот.

Риби Планетата управител на зодия Риби е Нептун и тъй като той се движи ретроградно, това значи, че отношенията са обвити в мъгла, неяснота и обърканост. Въпреки че имате любов и то в голямо количество, някак си не успявате да я покажете и в личния живот ще има много напрегнати моменти. Тук има няколко възможни сценария, от най-логичния да се сдобрите, до най-крайният да завъртите нов роман с някой от далеч. Необвързаните представители на тази зодия е по-добре да разгледат своите желания и нужди и когато са напълно наясно какво искат,тогава да правят опити да намерят любим човек.

< Предишна

Следваща >