Милионер купува свободата на Цофъра :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Врачански милионер предлага една торба пари на съдията, който освободи Иван Каменов-Цофъра от ареста, научи tribali.info. Офертата е била анонсирана веднага след арестуването на бруталната мутра, но въпреки това не успя да мине преди вчерашното гледане на мярката в Районния съд. Богаташът, за когото Цофъра е изпълнил не една поръчка, сега е мобилизирал своите контакти в Окръжния съд, пред който до дни адвоката на арестувания ще обжалва решението на долната инстанция. Точно заради топлите отношения на милионера с врачанската полиция, Цофъра не бе арестуван през годините, въпреки че през това време преби десетки клиенти на един от баровете в града.
В планът на чичко-паричко влиза освобождаването от ареста на кръвожадната мутра, изпращането й в родопско село и извеждането в съседна Гърция. Цофъра е опасен с информацията, която има за подземния живот в града и това може да срине бизнеса на милионера, затова той предпочита Иван Каменов да е по-далеч от родните магистрати.
Совалките на врачанският бизнесмен с цел корумпиране на съдия от Окръжния съд вече са попаднали в полезрението на ДАНС, чиито служители очакват с повишен интерес заседанието на съдебния състав.

08-10-2013 г. 09:16 ч. | прочетено: 5279, коментари: 20 |