Бермудския триъгълник

24
Добави коментар
kkeliov
kkeliov

Многобройните легенди за Бермудския триъгълник бяха разбити от австралийски учени. При изследване на повърхността под Атлантическия океан учените откриха големи количества метан1

Бермудския триъгълник
Факти за Бермудския триъгълник. Изчезнали самолети и кораби в Бермудския триъгълник. История на Бермудския триъгълник. Материали за Бермудския Триъгълник.

Мистериозните кътчета на Световния океан

Океанът е пълен със загадки. Хората традиционно го смятат за мистериозен и предпочитат да му се възхищават от брега. Има места в световния океан, които хората определят като най-мистериозни.

Топ 10 свръхестествени явления

Науката и технологиите се развиват все повече и с все по-бързи темпове и хората, като че ли вярват, че няма нищо, с което науката да не може да се справи и да не може да обясни.

Подводните пирамиди на Бахамите

Пирамидите в района на Бахамските острови са открити за пръв път през 1968 година, когато американски пилот забелязал под водата големи постройки.

Бермудският триъгълник

Бермудският триъгълник е странно място, където изчезват екипажи от кораби, цели самолети и излизат от строя навигационни уреди, часовници и радиостанции.

Мистерията на Мари Селест

Двайсет дни след потегляне, корабът Мари Селесте се появява изцяло безлюден и вещите били непокътнати. Историята на Мари Селест е една от най-голямите мистерии, а може би дело на Бермудския Триъгълник

Откриха нова пирамида в Бермудите

Трета пирамида бе открита на дъното на Бермудския триъгълник. Според учените тя е свързана с планината Кайлас в Тибет. Първите две пирамиди бяха открити през миналия век, имат извънземен произход.

Бермудският триъгълник не е единствен

Загадъчните места на планетата са на еднакво разстояние едно от друго. Бермудския триъгълник и неговите аномалии. Морето на дявола и случаи с безследно изчезнали кораби.

FacebookGoogle+TwitterPinterest