iPhone 6 ще атакува пазара с 4.8-инчов дисплей и различен дизайн

2
Добави коментар
wweb
wweb

Представител на американската инвестиционна компания Jefferies, които преди няколко седмици съобщи, че акциите на Apple няма да надвишат ценовия диапазон от $450, сега предрече рейтинг от $600. Промяната се дължи на нова информация за iPhone 6, която е дошла директно от производствени източници на технологичния гигант.

Анализаторът Питър Майсик споделя пред инвеститорите, че Apple са получили по-благоприятни цени от азиатските си партньори – доставчици на компоненти – което е увеличило бюджетния излишък на компанията. Но, не това е накарало индустриалния наблюдател да промени очакванията си за акциите, а данните за бъдещия iPhone.

 

Служители на един от основните партньори на Apple са споделили с анализатора, че технологичния гигант готви радикални промени в структурата на iPhone 6. Според информацията, устройството ще притежава 4.8-инчов дисплей, с възможен edge-to-edge дизайн.

 

Майсик  се аргументира с факта, че над 50% от глобалните продажби за последното тримесечие са на смартфони с дисплеи над 4-инча. Предпочитанията на потребителите се променят, както и нуждата от по-голям екран. Apple ще спазят тенденциите и ще превърнат iPhone 6 в още по-успешен продукт, смята анализатора.

 

А, какво ще кажете, ако следващиш iPhone притежава механизъм със сгъваем 3 в 1 дисплей, които се превръща от смартфон в таблет – и обратно.