Секси мамчета / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Те са секси, те са стилни, те са горещите майки на Холивуд.

Вижте едни от най-стилните и все така перфектно изглеждащи след раждането мадами, които буквално не се отделят от сладките си отрочета.

Никол Ричи Децата я укротиха Бунтарката Никол Ричи се укроти едва когато през 2008 г. се сдоби с първото си дете от музиканта Джоел Мадън – сладко момиченце, което двойката избра да кръсти Харлоу. От тогава насам щурата Никол е майка са пример. Тя се отдаде изцяло на момиченцето си, отглеждайки сама през повечето време, играейки си с нея и водейки я на какви ли не забавни занимания, само и само детството й да мине щастливо. Не след дълго Харлоу се сдоби и с братче, което се роди едва година след нея и бе кръстено Спароу. Явно родителите им са държали имената на двете им хлапета да се редуват.

 

Дженифър Гарнър Семейството преди всичко По всичко си личи, че за Дженифър семейството е на първо място, имайки предвид, че тя с лека ръка се отказа от актьорската си кариера, за да може да отглежда (засега) трите деца на актьора Бен Афлек. За разлика от нея, таткото сериозно се е отдал на киното и жъне успех след успех. Очевидно обаче на мама Джен това хич не й пречи, тъй като всеки свободен момент тя избира да прекарва с двете си момичета Вайълет и Серафина и малкото им братче Самюъл. Дори сега, когато актрисата се завърна към ангажиментите си, снимайки няколко ленти наведнъж, тя не пропуска да се грижи за децата си на снимачната площадка по време на почивките пред камера.

Анджелина Джоли 3в1 Освен майка на 6 деца – 3 осиновени и 3 биологични, Анджелина Джоли е и успешна актриса и посланик на добра воля към ООН. Сексапилната звезда буквално жунглира между многобройните си професионални ангажименти и грижите за децата си, но никога не оставя хлапетата си на заден план. Анджи води синовете и дъщерите си навсякъде със себе си, а за последния си филмов проект дори помоли най-големия си син Мадокс да й помогне да избере локация за снимките. С това Джоли показва, че освен любов, има и безгранична вяра на децата си.

Натали Портман Отглежда рок фен Чаровното миньонче Натали Портман се сдоби със сина си Алеф едва на 30-годишна възраст, но това по всичко личи не й е попречило да се забавлява рамо до рамо с него и така да се връща в детските си години. Последно актрисата бе забелязана заедно с наследника си на детска въртележка в Париж, където го беше завела на кратка, но забавна семейна почивка. Освен това гордата майка показва безкрайния си хумор, като не спира да облича невръстния Алеф в различни тениски на известни рок банди, превръщайки го още от малък в ценител на добрата музика.

Джесика Алба Дъщерите искат братче Джесика има две дъщери, но все още изглежда безупречно и все така секси. Въпреки това изкусителната актриса е много отдадена на единствения мъж в живота си Кеш Уорън и фамилията им. Мамчето не спира да публикува различни семейни снимки в социалната мрежа, с което показва колко са щастливи и сплотени. А пък дъщеричките й Онър и Хевън се надяват съвсем скоро да се сдобият с братче, което също да е наследило красивите черти на екзотичната си майка.

Хилари Дъф Отдадена Ако говорим за отдадена майка, то това е точно Хилари. Откакто се сдоби със сина си Лука преди година, тя не спира да се върти покрай него и да го обгрижва по всякакви начини. Блондинката буквално не изпуска от поглед наследника си и държи да запамети всеки негов спомен от детството в красива снимка. Последно гордата майка показа на феновете си първата подстрижка на чаровното й синеоко момченце.   Сара Джесика Паркър Стилни деца Стилна също като емблематичната си героиня Кари Брадшоу, и Сара Джесика Паркър не пропуска да нагласи сладките си близначки Табита и Талула. Мамчето обръща не по-малко внимание и на по-големия им брат Джеймс, като не пропуска да го изпраща всяка сутрин до училище. Стилната Сара използва всяка свободна минута, за да се поразходи с наследниците си из натоварените улици на Ню Йорк и по всичко личи, че се радва безкрайно много на двете момиченца. Припомняме, че Табита и Талула бяха дълго чакани и износени от сурогатна майка, защото възрастта на Паркър не й позволяваше да забременее отново.

Сандра Бълок Само с мама Актрисата Сандра Бълок заяви твърдо, че е силна жена, въпреки че е без партньор. Брюнетката осинови тъмнокожия сладур Люис като самотен родител, но по всичко личи, че малкият чаровник получава цялата любов на света. Сандра не спира да го гледа и постоянно да го носи на ръце, водейки го дори на различни спортни събития, опитвайки се да го запали по спорта още от съвсем дребен.