10 от най-скандалните холивудски раздели

25
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от admin на 22.08.2012

В Холивуд разделите на световноизвестните двойки са не по-малко зрелищни и скандални от самите им връзки. Много често звездите сами вадят кирливите ризи на бившите си половинки или директно им обявяват медийна война. Ето 10 от най-скандалните холивудски раздели.

1. Мадона и Гай Ричи Раздялата на Кралицата на попа Мадона и половинката й Гай Ричи се оказа особено болезнена за него. Известният режисьор се мяташе в двете крайности – ту твърдеше на всеослушание, че продължава безкрайно да обича Мадж и след развода им, ту я обиждаше като я нападаше публично и я наричаше “умствено изостанала”.

2. Джони Деп и Ванеса Паради Въпреки че месеци наред в публичното пространство се носеха слухове за раздялата им, Джони и Ванеса успяха да шокират феновете си със съобщението, че се разделят. Двамата бяха заедно цели 14 години и имат две деца – 13-годишната Лили Роуз и 10-годишния Джак. Новината за раздялата дойде само месец след като беше съобщено, че двамата актьори, които не са се появявали заедно на публично място вече две години, “работят” за възстановяване на връзката си.

3. Тейлър Суифт и Джо Джонас Егото на кънтри певицата Тейлър Суифт беше доста наранено, когато гаджето й – звездата на Дисни Джо Джонас я заряза по телефона през 2008 г. И тя се постара да му докаже, че станалото изобщо не я е докоснало по какъвто и да било начин. “Когато погледна този човек, дори не си и спомням, че той е момчето, което преди години скъса с мен по телефона за няма и 25 секунди”, заяви високомерно Тейлър Суифт.

4. Мел Гибсън и Оксана Григориева Бившата двойка Мел Гибсън и Оксана Григориева си размениха наистина скандално много обиди лице в лице и зад гърбовете си. Псувни, обвинения в побой, че дори и посегателство върху дъщеричката им Лусия поставиха края на връзката между Мел и Оксана. Нито той, нито тя се показаха достатъчно възпитани, за да не разгласяват скандалите си и да не ги правят публично достояние. И отново никой от тях не прояви достатъчно такт, за да спре медийната война срещу другия, на която един ден ще попадне порасналата им дъщеря.

5. Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър Терминаторът изненада целия свят със самопризнанието, че има извънбрачно дете – момче. Това се случи малко след като с Мария Шрайвър обявиха, че се разделят. Бившият губернатор на Калифорния заяви, че има 17-годишен син от друга жена и то не коя да е, ами прислужницата на вече разпадналото се семейство.

6. Дженифър Лопес и Марк Антъни Двойката обяви раздялата си през юли миналата година. 42-годишната певица и актриса Лопес и по-възрастният с една година Антъни се ожениха през юни 2004 година, месеци след като Лопес развали годежа си с актьора Бен Афлек и дни, след като Антъни се разведе с бившата Мис Пуерто Рико Даянара Торес. Двамата имат две деца – близнаците и Макс и Еми. Раздялата им засега е дружеска – Лопес и Антъни продължават да работят заедно, а Дженифър има нов приятел – 25-годишния танцьор Каспър Смарт.

7. Аштън Кътчър и Деми Мур Аштън Кътчър и Деми Мур дълги години бяха любимата холивудска двойка. Всички се радваха на Деми, че е забила по-младо гадже и потупваха Кътчър, че е пораснало момче. Да, ама не. Забежката на Аштън с 22-годишната Сара Лийл извади на показ кирливите ризи на актьора и Деми бързо приключи с него. След раздялата Мур бе приета в болница, но сега и двамата имат нови връзки. Той с Мила Кунис, тя – с още по-млад от Кътчър.

8. Риана и Крис Браун Те изглеждаха като перфектната двойка… известно време. Поне докато певецът не я преби през 2009 година след парти по случай раздаването на наградите Грами.

9. Том Круз и Никол Кидман Двамата така и не разкриха причината за раздялата си след брак, продължил едно десетилетие. Според слуховете обаче основната причина била сциентологията, по която Круз и до днес е толкова запален. След раздялата Никол не пропусна удобен случай да унижи екссъпруга си. Когато ТВ водещият Дейвид Летърман я попита как се справя след развода си с високия само 172 сантиметра Том, тя заяви иронично: “Сега вече мога да нося високи токчета”.

10. Итън Хоук и Ума Търман Двамата се ожениха през 1998 година и се разведоха през 2004 година. Четири години по-късно Итън се ожени за бившата бавачка на децата им (Мая и Левон) Райън Шоухюс.

Д.М.

Коментари

коментар(а)