Спечелете великолепен уред – планетарният миксер KitchenAid

1
Добави коментар
pgp

Приятели, на 10 октомври нашият вкусен сайт става на три щастливи годинки. Тъй като вие сте най-ценното за нашия екип, решихме да ви зарадваме, като организираме игра за вас. И тъй като сме големи ценители на един великолепен уред – планетарният миксер KitchenAid, който всяка домакиня заслужава в кухнята си, решихме да се свържем с нашите приятели от www.purehome.bg и да ги включим в нашата игра. Те с радост се съгласиха да дадат голяма награда за най-верния фен на нашия бранд, като му връчат KitchenAid, чиято стойност е 1169 лв!

Нашият екип приготвя голяма част от ястията, благодарение на този универсален кухненски помощник, създаден и произведен в САЩ. Опитайте магията на KitchenAid, като спечелите тази игра! Какво е условието? Да проявите творчество и да напишете стихотворение по повод нашия рожден ден, като в творбата включите фразите „1001 рецепти“ и “KitchenAid” (КитчънЕйд). Изпратете ни стихотворението на [email protected] до полунощ на 10 октомври, а нашият екип, съвместно с екипа на www.purehome.bg ще бъде жури и ще избере най-трогателното и творчески написано стихотворение.

Бъдете креативни и пишете в рима. Най-добрият ще бъде възнаграден! 🙂

Краен срок за участие: 10 Октомври 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.