Любимката на британските мъже и нейните тайни

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Хелън Фланаган, която по-рано тази година бе избрана от читателите на FHM за любимка на британските мъже, за пореден път позира за страниците на мъжкото издание, този път и за да даде няколко секси съвета на дамите.

23-годишната телевизионна актриса споделя пред FHM една от тайните си, а именно, че винаги носи или по-малък сутиен, или такъв с вградени подплънки. Така според Хелън бюстът не само изглежда, но и се поддържа по-добре.

Теорията ѝ за по-малкия размер сутиен обаче според нас, а и според редица специалисти, е повече от спорна, при това не само от гледна точка на комфорт, а и по здравословни причини.

Мотото на блондинката за случаите, в които застава пред обектива, гласи: „В никакъв случай не е секси да се опитваш да бъдеш някой, който всъщност не си. Изглеждаш много по-добре, когато не се притесняваш и забравиш, че си обградена от камери.”

Актрисата споделя и наблюденията си, що се отнася до пиенето на алкохол. „Ужасявам се, когато видя себе си по телевизията, след като съм пийнала нещо преди ефир. Говоря странно и псувам много, а това определено не е секси.”

FHM Magazine Ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite във Facebook!