Съдят актриса, тормозила Алек Болдуин

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Канадска актриса, обвинена в тормоз на холивудската звезда Алек Болдуин, отива на съд в Ню Йорк на 6 ноември по обвинение, което тя упорито отрича.

Съдят актриса, тормозила Алек Болдуин

Женевиев Сабурин, която отказа предложение за извънсъдебно споразумение, твърди, че става въпрос за незоразумение.

През април 2012 г. Сабурин беше арестувана по обвинение в преследване на Алек Болдуин, след като се появи в апартамента му в Манхатън.

Той свидетелства, че канадката, с която се бил запознал преди няколко години, оттогава не спирала да му звъни и да му пише имейли, в които му се обяснявала в любов и искала той да се ожени за нея. Освен това Сабурин неведнъж вдигала скандали и нарушавала обществения ред по време на публични мероприятия с участието на актьора. Аткрисата твърди, че имала сексуална връзка с Балдуин, след като го срещнала за през 2002 г., и че имали романтични връзки след това. Атктьорът признава, че отново се видял със Сабурин през 2010 г., но само на вечеря.

Съдия Ерика Едуардс, която определи началото на процеса за 6 ноември, предупреди Сабурин, че все още й е забранено да се движи в близост с Балдуин, който през 2012 г. се ожени за Хилария, дарила го с дете през август.

Прокурорите на два пъти дадоха на Сабурин да се разбере, че случаят може да бъде уреден извън съдебната зала, ако обещае да стои на 10 пресечки от дома или офиса на актьора и от съпругата му, както и да се подложи на лечение. Тя обаче отказва, твърдейки, че няма нужда да се лекува. Твърди че е бездомна и мизерства, както и че ще й бъде забранено да влиза отново в САЩ, ако бъде призната за виновна. Във вторник тя беше облечена в синя рокля за 17 долара и черни обувки „Гучи“.