Звездите обожават суитчъра с Бамби видяна 4555 коментари 9

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Сладък, мил и едновременно с това супер модерен се оказва суитчърът на Givenchy с лика на сърничката Бамби.

Образът на малкия приятел, който познаваме от филмчето на Уолт Дисни, намери своето почетно място сред творенията на една от най-влиятелните модни къщи в бранда.

Цена 850 евро

Заслужено внимание му отделиха модни икони като Анна Дело Русо, Карин Ройтфелд, певицата Моника (помните парчето ѝ с Бренди „The Boy Is Mine“) и актрисата и модел Лили Колинс.

Първата дама, появила се дантелена Бамби блуза, която впрочем е част от есенната колекция на Givenchy за 2011 година, е модната редакторка Карин Ройтфелд.

 

Няколко години по-късно френският моден бранд наново пусна дреха с апликация на малката сърничка, която се хареса първо на Моника. Певицата облече суитчъра по време на разходка със сина си. Съчетаването му с кожен клин, дънкова риза, завързана на кръста, и кецове с леопардов принт на Christian Louboutin е много симпатично.

 

По време на тазгодишната френската седмица на модата актрисата Лили Колинс и модната редакторка и блогърка Анна Дело Русо разходиха анимационните си суитчъри, но не в съчетание с други дрехи, а само с чифт дизайнерски обувки.