Flickr вече с автоматично качване на снимки за iOS

2
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Потребителите на iOS, иползващи Flickr, ще могат да се възползват от последния прекрасен ъпдейт. Мобилното приложение може автоматично да качва всички направени снимки. Разбира се, първоначално те не са достъпни публично, а са в т.нар. “Private” режим, докато ние не го променим. Точно както е с автоматичното качване в Google+. Друго нововъведение е възможността да направим снимките да изглеждат по-добре само с натискането на един бутон, както е при Instagram.

След като свалите ъпдейта на своето iOS устройство, вие трябва да отидете в настроийките на приложението. Там отивате на “More” и разрешавате “Auto Upload”. Имате възможност също така да определите кога да се качват – докато сте вкъщи и в обхвата на безжичната си интернет мрежа или и докато сте в движение.

Снимка: Flickr

Теми: FlickriOSмобилни апликациимобилни приложенияъпдейти

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

инж. Евгени Йорданов е web manager в Webfiniti. Изпълнява ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в SEO областта – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др.
Той е SEO автор за най-голямото браншово списание в България – Списание .Net
Евгени е създател на най-големия бързоразвиващ се реурс за SEO към момента в България – SEOптимизация, както е и създател и администратор на най-популярната Facebook група сред колегите от бранша – „Маркетинг и Уебмастърство“.