Осман Октай: Държавата се управлява от сараите на Доган

3
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

„Корпоративна банка“ контролира с държавни пари медиите и политиците

Етикети
Лютви Местан, Ахмед Доган, Сергей Станишев, Бойко Борисов, ДАНС, ДПС, Илия Павлов, НДСВ, олигарси, Васил Божков, осман октай, Делян Пеевски, сараи, Стоян Ганев

Трябва да се анализира много добре писмото на
Ахмед Доган

Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, … към профила
, което той публикува на 12 февруари. То заглъхна, защото дойдоха февруарските протести, оставката на
Бойко Борисов

Бойко Методиев Борисов е министър-председател на България от 27 юли 2009 г. … към профила
и никой не обърна внимание на това писмо. Ако това писмо се разгледа добре, вникне се в заплахите, които пише вътре, ще си обясним много неща, които се случват сега.

Това заяви в студиото на сутрешния блок на БТВ Осман Октай, бивш зам.-председател на ДПС. Въпросът сега не е кой назначи
Делян Пеевски

Делян Пеевски е роден на 27 юли 1980 г. Завършил е гимназия в София и право … към профила
, а кой управлява държавата? Нямам честта да познавам Делян Пеевски, но той е поставено лице. ДПС вече не защитава интересите на своите избиратели. ДПС управлява от задкулисието, категоричен беше Октай. Политико-олигархичния модел на управляване на държавата стартира при управлението на НДСВ и ДПС. Игрите тогава бяха големи. Когато се конструираше това управление, клуб „Възраждане” влезе в съвета за икономическо развитие. Така стартира правителството на групировките, започна мафиотизирането на държавата. Доган еднолично кадруваше, каза още бившият депутат от ДПС Осман Октай.

Имаше голяма борба за надмощие. Отстраняването на Стоян Ганев, като човек на Васил Божков, доведе до това, че Илия Павлов спечели много в лицето на Ахмед Доган. Не случайно след 2001 година имаше много разстрели на членове на кръга „Възраждане“. Влияеше се върху изпълнителната власт. Тогава стратира процеса държавата да си има банка. Сега нещата са същите. „Корпоративна банка“ е пример как с държавни пари се контролират и политици, и медии, и общественото мнение, допълни Октай.

Определено ще има предсрочни избори и те ще бъдат 2 в 1 през месец май. Управляващите няма да издържат на този натиск. Не може министър-председателят да бъде преследван по всички улички на София, каза още Октай.
Сергей Станишев

Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, … към профила
призна, че ДПС е предложило Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Какво стана обаче след няколко дни, попита риторично Октай.
Лютви Местан

Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска … към профила
дойде тук, размаха пръст, отправи няколко заплахи и Станишев сви платната. Започна отново да говори, че Пеевски е обща кандидатура. Това говори достатъчно, кой ръководи правителството, заключи Октай. Всички тези неща идват от сараите. От там се управлява държавата и то със страх и натиск върху коалиционните партньори. Вижте и вчера. Никой не смее да коментира решението на КС за Пеевски, защото ги е страх. Дори Бойко Борисов не каза и дума. Това означава, че всички са зависими от едни и същи фактори, завърши Октай.

Автор:

Филип Епитропов

Разпечатай
Изпрати