Крем против нежелано окосмяване за лице с мравчена киселина

12
Добави коментар
aradiaf
aradiaf

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КРЕМЪТ ОТ МАСЛО ОТ МРАВЧЕНИ ЯЙЦА?

Гутто внася иновация в широко разпространената употреба на мрачената киселина от туркините като я превръща в крем. Фирмата сега представя това постижение за употреба на жените по света с цел да им помогне качествено да се преборят с нежеланите косми по тялото.

ЕФЕКТИ: GUTTO Ant Egg Oil Cream подпомага забавянето на растежа на космените фоликули и допринася много за оставането им във фаза покой. Като резултат уникалния продукт GUTTO Ant Egg Oil Cream намалява количеството косми в зоните, където се нанася до 65%, отлага повторното им поникване с до 75% и ги прави по-немощни с до 46%. Това е един изцяло натурален продукт, който е открит в резултат на научни и дерматологични тестове.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА?

Механичните и изкуствени начини за премахване на нежеланото окосмяване са скъпи и също така изморителни. Начини като депилацията са винаги болезнени и въпреки факта, че изглежда евтин начин за кратък срок от време, може да се окаже по-скъп след по-дълго време. GUTTO Ant Egg Oil Cream се нанася върху почистена кожа след премахване на окосмяването. След 4-6 нанасяния продуктът намалява нежеланите косми по тялото и лицето до желаното ниво. Докато на Вас Ви се налага да ползвате сходни продукти всеки ден между две депилации, с употребата на GUTTO Ant Egg Oil Cream пет последователни дни са достатъчни след всяко премахване на косми. Още повече бихте могли да използвате GUTTO Ant Egg Oil Cream за всички части от тялото и дори и за най-деликатните части на лицето. Докато защитава РН баланса на Вашата кожа този продукт също така повишава мекотата и еластичността на кожата Ви.

ЧУДОТВОРНИЯТ МЕТОД ЗА ЕПИЛАЦИЯ

Някои методи като лазерната епилация може да не постигнат разрешение на проблема за всеки светъл косъм по лицето и тялото. GUTTO Ant Egg Oil Cream е показал ефективни резултати дори и при този тип руси косми като резултат от дерматологичните тестове.

ОДОБРЕН ОТ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО

GUTTO Ant Egg Oil Cream е единствен по рода си продукт в Турция, одобрен от Турското Министерство на Здравеопазването.