80 години AIR FRANCE

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Въздушният превозвач празнува своя рожден ден като подарява на своите клиенти нови възможности за достъпни пътувания

80 години AIR FRANCE

Преди 80 години се ражда звездата на Air France под необятните небеса на най-космополитния и обаятелен град – Париж. Една звезда, която засиява ярко в небето и вече 80 години е символ на безупречен стил, френски шик и класа. 80 години, прелетени със скоростта на светлината, обърнати към нови възможности за покоряване на света.

От 50 000 пътника през 1933, днес Air France превозва повече от 77,4 милиона души годишно, защото Air France не е само авиокомпания – за нас летенето е страст, символ на безграничните човешки възможности, за които дори и  небето не е лимит.

По случай своя юбилей, Air France България подарява на своите приятели много повече от полет. Подарява сбъдване на дълго таените мечти за покоряване на далечни дестинации и нови приключения. И всичко това става възможно само от 8 до 22 октомври с невероятните предложения – Азия от 560 евро, Северна Америка от 510 евро и Латинска Америка от 630 евро. 

Гордостта от постигнатото, удоволствието да разказваме за приключенията на миналото и  желанието да начертаем тези на бъдещето ни дава силата да продължаваме да правим небето най-доброто място на земята. С Air France.

Air France България продължава да обслужва своите клиенти в периода ноември 2013 – март 2014 със запазени блок-места на борда на самолетите на България Ер до Париж.

С удобното зимно разписание* Air France България продължава да предлага безупречни трансферни полети за дестинациите от световната мрежа на Air France KLM.

От 30 март 2014 Air France  отново ще посреща своите клиенти на борда на своите самолети от София до Париж, а оттам до повече от 250 дестинации**.

*зимно разписание: София-Париж(Шарл де Гол) 07ч20-09ч20 // Париж-София:10ч20-14ч15
**съвместно с KLM.