Модни находки на седмицата: леопардови обувки » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

В началото на миналия месец вече писахме за анималистичните тенденции, които този есенно-зимен сезон продължават да упражняват своята тотална власт. Леопардовите мотиви присъстват под всякаква форма и цвят в модните колекции на големите дизайнери.

Ако изпитвате задръжки по отношение на този тренд, струва ви се твърде дързък или може би малко пошъл (поради криворазбрано представяне на ефектния десен), е време да преодолеете предразсъдъците си, защото животинските мотиви могат да бъдат много стилен и изискан акцент, ако ги съчетаете правилно и с мярка.

Тъй като анималистичните шарки звучат силно и отчетливо като десен, обувката е чудесен начин да бъдете актуални без да прекалявате с животинските мотиви. Днес нашите модни находки са страхотни обувки на ток, боти, сандали, пантофки и дори кецове в тази стилистика.

Една изчистена визия в класическа гама, шоколадово кафяво, горчица или телесно, съчетана с леопардови обувки, боти или мокасини ще ви превърне в истинска модна икона. Този тип аксесоари могат чудесно да кореспондират и с ярки цветове, но трябва да бъдете по-ексцентрични като натура.

Шикозните артикули, които подбрахме са от онлайн магазините: 3suisses.bg, my-wardrobe.com, laredoute.co.uk, goddiva.co.uk, boohoo.com и newlook.com.

Автор: Делица Цонева