Шик с пола от тюл

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Нежна, невинна и модерна, като Лолита из града. Една малка приказка за жените, които искат да запазят невинната си визия под женствената походка. Всички дами предпочитат дрехи, които да са функционални. Това са тези, които може да носите през всички сезони, а техният чар се задържа дълго.

Такива са полите от тюл. Срещате ги както в пролетно-летните, така и в есенно-зимните колекции. По-къси или с дължина до прасеца, те са подходящо облекло както за разходка из града, така и за вечерно парти. В черно, бледолилаво, екрю или други цветове, с тях винаги ще бъдете забелязани.

Въпреки че изглеждат капризни, полите от тюл са комбинативни. Лесно могат да се съчетават. Когато сте поканени на парти може да комбинирате с вталена блуза, риза, боди. Връхната дреха може да е палто в класическа линия, късо палто, късо кожено яке или сако. Стоят страхотно върху по-тънки или много плътни чорапогащи.

Обувките могат да са половинки, боти, ботуши, разбира се на висок ток. Чантата трябва да е семпла.

Ето тук е съчетана пола от тюл с по-плътен чорапогащник, късо, фино пуловерче и боти на висок ток. Ако сте от тези дами, които се затрудняват да ходят на висок ток, може да ги съчетаете с ефектни кецове, обувки тип балерина. Побързайте с шопинга, ако все още нямате в гардероба си такова бижу. Бъдете малко Лолита или много Сара Джесика Паркър.

Снимки: obaz.com