Обеси се шефът на “Планета”

3
Добави коментар
mignews
mignews

Управителят на дискотека “Планета Пайнер” в Кюстендил се самоуби по мистериозен начин в четвъртък срещу петък през ноща. Трупът на 32-годишния Цветелин Иванов, известен с прякора си Цеци, е намерен от близки.

В продължение на цял ден родителите на Цеци се опитвали да се свържат с него, но безуспешно. Стигнало се дотам, че баща му отишъл да го търси до дискотеката, където младият мъж често се усамотявал. Пред входа обаче стояла единствено колата, а заведението било заключено.

Така в 9 сутринта на телефон 112 постъпил сигнал за труп на мъж в заведението. Оказало се, че след многото търсене семейството му заедно със съпругата на Цеци отключили дискотеката и го намерили да виси на въжето. “Страшно добро момче беше. На никого нищо не е направил”, казваха през сълзи на очи разтроените родители.Цеци оставя вдовица и невръстно момченце, коментираха от близките заведения до „Планета“.

Това е трети, но успешен опит за самоубийство на Цветелин Иванов. Преди около 2 години след употребата на голямо количество алкохол той се простреля в областта на сърцето и по чудо оцеля. През месец май т.г.  Цеци направи отново опит да се самоубие, като се подпали в заведението. Тогава беше спасен благодарение на включилите се сигнални инсталации.