Слави Трифонов разкри любовната си ДРАМА

10
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Слави Трифонов е предлагал брак два пъти и двата пъти отговорът бил “Не!”

Слави Трифонов не е от щастливците в любовта. Шоуменът разкри, че е предлагал брак два пъти, но и в

Слави се разкри!

двата случая получил отрицателен отговор. Това сподели самият той по време на последното си предаване. Ето защо водещият на “Шоуто на Слави” все още е сам и изглежда няма изгледи това да се промени, въпреки спекулациите по този въпрос.

Името на Слави Трифонов се свързва с две жени – Мартина Огнянова, която се вихреше в балета му, и психоложката Маги. За Мартина неведнъж се писа за сватба, но това така и не се случи. Хубавицата към момента не е на линия в балета му.

Нека припомним, че Слави Трифонов разкри любовта си към Маги още по времето на “Хъшове”, но красавицата го отряза. Говореше се, че раздялата е заради изневяра, но това така и не се знае със сигурност. И все пак, водещият си е позволявал само веднъж да говори за чувствата си и да иска прошка в ефир, но дори и това не помогна. Връзката му с Маги се сгромоляса, въпреки усилията му.

Феновете на Слави от години го “бракуват”, но той все още е ерген. Макар че му е време да създаде семейство, той продължава да е спряган за най-желания ерген в България. Е, все още има желаещи да го съпроводят до олтара, но дали той ще предложи брак за трети път, не се знае.

Слави Трифонов разкри любовната си ДРАМА 2.00/5 (40.00%) 8 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари