Заблестете като диамант и спечелете бляскави награди от Nivea

1
Добави коментар
pgp

След като вече знаете, че не Ви е нужно нищо друго, за да заблестите, когато имате NIVEA Diamond Volume, можете просто да попълните формуляра и да спечелите един от 150-те комплекта продукти.

Победителят ще бъде изтеглен чрез томбола, която ще се проведе на 08.11.2013 г. Участието е възможно само за хора с местожителство в България. Участникът е отговорен за верността на посочения адрес. Участието на автоматизирани услуги и специални клубове за лотарийно залагане е забранено. Няма да има никаква кореспонденция или комуникация с участниците, освен с печелившите във връзка с предоставянето на наградата.

Наградите ще бъдат изпратени на победителите в срок от 20 дни след изтегляне на печалившите. Ако NIVEA не може да се може да осъществи изпращането на продукта до победителите чрез данните за контакт в рамките на две седмици от провеждането на томболата, си запазва правото да избере нов победител. Служители на Beiersdorf, както и членове на техните семейства, а също така лица под 18 години нямат право да участват.

Краен срок за участие: 07 Ноември 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.