Абонирай се за бюлетина на Lidl и участвай в томбола за пасатор, тостер, електрическа кана и други

1
Добави коментар
pgp

За да се включи в Играта, всяко физическо лице, трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

Да влезе на facebook страницата на ЛИДЛ и

да хареса фен страницата на Лидл, като натисне бутон „харесвам“ („like“);

да отвори приложението “Абонирай се и Спечели”;

да натисне бутона “Регистрирай се”;

да попълни своите собствени лични данни, а именно: три имена, имейл адрес и телефон;

да натисне бутон “Абонирай се”, който се появява след регистрация; и

да се абонира за получаване на електронен бюлетин на ЛИДЛ, като извърши следните действия: Бутон “Абонирай се” ще отведе Участника на интернет страницата на Lidl Bulgaria, където трябва да се абонира за електронен бюлетин на ЛИДЛ чрез попълване на следните свои собствени лични данни: имейл адрес, име и фамилия. След това Участникът ще получи, на посочения от него имейл адрес, имейл с потвърждение, с който да активира абонамента за бюлетина. Това потвърждение е задължително за абонамента. За да се включи в Играта, Участникът трябва да активира абонамента на бюлетина. В противен случай настоящото условие за участие в Играта няма да се счита за изпълнен.

*Ако Участникът вече се е абонирал за електронния бюлетин в предишен период и неговите лични данни присъстват в списъка с абонати на ЛИДЛ, за да участва в Играта Участникът трябва само да се регистрира в приложението на Играта, намиращо се на facebook страницата на ЛИДЛ, в посочения Период на Играта.

Всеки Участник, който е изпълнил условията, участва в Играта и може да спечели една от следните награди (снимките на наградите, показани на facebook страницата на ЛИДЛ са с илюстрационна цел и са възможни разлики с външния вид на наградите):

Електрическа кана за вода „Silver Crest“ – 1 бр.

Тостер „Silver Crest“ – 1 бр.

Пасатор „Silver Crest“ – 1 бр.

Машинка за подстригване „Remington“ – 1 бр.

Винтоверт „Parkside“ – 1 бр.

Всеки Участник има право да участва в тегленето само за една награда. Ако имената на даден Участник бъдат изтеглени, като печеливш за една награда, съответният Участник няма да участва в тегленето за друга награда.

Краен срок за участие: 24 Октомври 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.