Zippy Pia 312 комбинирана бебешка количка 3в1 бежова

2
Добави коментар
nuvita-bg.com
nuvita-bg.com

Pia не е просто удобна, недеждна и сигурна количка, а има в същото време красив, модерен и стилен дизайн. Защото съвременната количка е част Вашата индивидуалност и отражение на начина Ви на живот. Произведена изцяло в Европейския съюз с безкомпромисно качество и с усет към детайла, количката Pia без съмнение е отличен избор за Вас и Вашето бебе.

Pia разполага с леко алуминиево шаси със здрава и надеждна конструкция. Шасито е снабдено с амортисьори с два режима на окачването – меко за новородено и твърдо за разходки в парка. Всички колела са надуваеми. Предните колела се въртят на 360 градуса. Височината на дръжката лесно се регулира, а покупките в просторната кошница са защитени от затварящ се с цип капак.

Кошът за новородено е изключително просторен и удобен с нова форма и размер от 89х31 см. Интериорът е изработен от меки естесвени тъкани от кокосови влакна. При всички материи се използва Silver Plus технологията за обработка на платовете със сребърни йони, които предпазват от бактерии, плесен и не задържат миризми и замърсители. Изследвания показват, че 95% от вирусите и бактерии, които са в контакт с тъканите умират в рамките на първите два часа, а след 24 часа са останали само 1%. Кошът за новородено е отлично вентилиран, а наклонът на матрака се регулира до 3 позиции. Външните материи прекрасно защитават от атмосферните влияния, не задържат замърсители и лесно се почистват. Сенникът на коша за новородено се сгъва изключително тихо и има вграден прозорец за наблюдение на бебето и отвор за вентилация в задната част. Удобната дръжка позволява лесно поставяне и пренасяне на коша.

В широкия летен кош на количката Pia детето ще се чувтва комфортно и безопасно. Високата позиция на коша позволява на детето лесно да изучава света и го предпазва от голяма част от твърдите замърсители във въздуха. Кошът може да се монтира по посока или обратно на движението. Регулируемият ъгъл на облегалката позволява да се избере оптималното положение за възрастта на детето – от седнало до напълно легнало. 5-точковият предпазен колан с меки подложки ще предотврати изпадане на детето без да ограничени движението му. Допълнително увереност и безопасност осигурява бандаж, който предпазва детето от изплъзване от седалката. Външното покритие на коша не пропуска вода и се почиства много лесно, а сенникът е снабден с отвор за лесна вентилация през лятото.

Pia се предлага във варианти 2в1 и 3в1. При 3в1 варианта в комплекта е включено сигурно и удобно кошче за кола. Кошчето е оборудвано с  5-точков предпазен колан и меки вложки за по-голям комфорт на бебето. Практичният сенник и покривало за краката предпазват бебето от капризите на времето. С помощта на включените в комплекта адаптери лесно може да поставите кошчето върху шасито на количката.

Внимание! Максимално допустимото налягане на гумите е  1 атмосфера!

Технически характеристики:

– Здрава и надеждна конструкция – Лека алуминиева рамка – Регулираща се на височина дръжка – Надуваеми колела – Въртящи се предни колела със заключване – Просторен кош за новородено с люлка функция – Вентилирано дъно – Летният кош може да се поставя в 2-положения (по посока и обратно на движението) – Регулируем ъгъл на облегалката (до хоризонтално) – Регулираща се подложка за краката – 5-точков предпазен колан с меки подложки – Мека вложка с прорези за колани – 3 топли покривала за крака – за всеки кош – Кошница за багаж, Дъждобран, Комарник, Чанта за аксесоари

Размери:

Вътрешен размер на коша за новородено: 87 см х 39 см х 20 см (Д х Ш х В); Вътрешен размер на летния кош: 95 см х 40 см (Д х Ш); Вътрешен размер на кошчето за кола: 74 см х 32 см (Д х Ш); Размери сгъната количка : 32 см х 52 см 80 см ( Д х Ш х В)

Тегло

Кош за новородено: 4,55 кг Кош за новородено + шаси: 14,02 кг Летен кош: 4,85 кг Летен кош  + шаси: 14,35 кг Шаси: 9,5 кг Кошче за кола: 3.00 кг

Комплектация

Шаси Кош за новородено + топло покривало за крачета Летен кош + топло покривало за крачета Кошче за кола + топло покривало за крачета Чанта за аксесоари Дъждобран Комарник Кош за пазаруване

24 месеца гаранция

Видео презентация: