Днес е ден без сутиен!

2
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Октомври е официално признат за световен месец за борба с рака на гърдата. А днешният ден, 13 октомври, пък се смята за Международен ден „без сутиен“. 

Повечето дами, които познаваме, категорично отказват да подадат носа и гърдите си от вкъщи, без да са сложили придържащото бюста чудо. Тази година обаче специалният ден се пада в неделя, така че ви предизвикваме да се включите в световната инициатива.

Вероятно не бихте отишли на работа без сутиен, но можете да опитате поне с разходка в парка или посещение на кварталния магазин. Нека това бъде задачата ви за деня – да преодолеете притеснението! Кой знае, може пък да ви хареса и да започнете по-често да носите гърдите си свободни.

За да ви окуражим, сме подготвили списък с петте най-горещи знаменитости, които редовно си се разхождат по улиците, партитата и червените килими без сутиени. И въобще не им пука, че папараците ще ги щракат.

1. Дженифър Анистън 

2. Джесика Алба

3. Гуинет Полтроу

4. Камерън Диас

5. Виктория Бекъм 

Е, ще приемете ли предизвикателството да излезете без сутиен? Ако искате да научавате от нас и за други инициативи по женски, можете да се присъедините към Jenite.bg във фейсбук!