Малки ритуали за привличане на пари

14
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Смята се, че положителното мислене води след себе си добра енергия и събития и обратно. Да си постоянно оптимист, често се оказва трудна задача. Всичко около вас ви дава определена енергия – хората, с които живеете, колегите, интериорът на дома и т. н. Всеки иска да привлече положителното към себе си.

Благосъстоянието е най-честото, за което хората мечтаят. Споделяме няколко съвета, с които да привлечете положителна енергия. За тях казват, че могат и да привлекат парите към вас.

Според философията на фън шуй, кухнята е мястото в дома, пряко свързано с привличането на пари. Шкафовете и хладилникът трябва да са пълни с продукти и да са подредени добре. В хладилника винаги имайте свежи плодове и зеленчуци. Печката трябва да е добре почистена, а на масата не трябва да има предмети, на които мястото им не е там.

Ако в дома ви има по-мрачни помещения, поставете в тях да висят малки кристални топки, за да привлечете положителната енергия.

Цветовете в дома са от съществено значение, затова декорирайте в червено, лилаво или зелено. Цветовете оказват мощно въздействие върху вашето настроение. За щастлив цвят на настроението се смята червеният. Червен килим, червени покривки, завеси или масичка в червено ще освежат дома ви. За положителни вибрации се доверете на зеленото, а ако царственото лилаво е любимият ви цвят, побързайте да го направите част от интериора.

Телевизорът и стенният часовник привличат положителна енергия, когато са разположени в северната част на дома.

За да привлечете положителната енергия към дома, той трябва да е приветлив не само отвътре, но и отвън. Външната врата трябва да е в топъл и приятен цвят. Есента е чудесна и предлага красиви декорации за вратата. Хубаво е до нея да имате и саксия с цвете. Ако живеете в къща, градината също трябва да е красиво засадена.

И не на последно място камък, който носи положителна енергия е цитринът (и не само той). Купете си бижута с цитрин или малко камъче, което да носите в портфейла или чантата.

Снимка: architectureartdesigns.com